KıRmızıKız
Kayıp üLkenin Prensesi
- Reaction score
- 0
ne alsam ki caba
mikerinos yardım et hadi...ne istersin???:goz:
ne demek şimdi bu...ne demek istediğini anladım.lazım değil teşekkür ederim.maximus mu böyle söylemeni istedi...sinirsiniz yaşirine' Alıntı:ben sana kesin baskül alırdım
hadi hadi,ben sana en iisi kocaman bi panda aliim,gecen toysr us da gordum,cok şirindi,neredeyse boyum kadarKıRmIzIkIz' Alıntı:ne demek şimdi bu...ne demek istediğini anladım.lazım değil teşekkür ederim.maximus mu böyle söylemeni istedi...sinirsiniz ya
peluş oyuncakları severim ama sorabilirmiyim neden panda?odyyseus' Alıntı:hadi hadi,ben sana en iisi kocaman bi panda aliim,gecen toysr us da gordum,cok şirindi,neredeyse boyum kadar
KıRmIzIkIz' Alıntı:ne alsam ki caba
walla gecen arabaya binerken üstüne oturup kırdım,cok makbule gecerKıRmIzIkIz' Alıntı:peluş oyuncakları severim ama sorabilirmiyim neden panda?
iyi bende sana güneş gözlüğü alimmm...
sen o formayı aldıktan soora bende sizin düğünü yapmazsam adam diilim...yer seçin,gerisine karısmayınşirine' Alıntı:al al bitanesinide bana verir
bende sana GALATASARAY forması alcam
yok cnm..o cihazdan bende 2 tane var,saol benden sana bi adet lemanyak dergisi :sigara:[Ŧยякคŋ'zỉ' Alıntı:Sana bir PC lazım GalibA