Bir Üsttekine, Ne Hediye aldın?

kardeşim ben sana şişme hatun alırdım...değişik değişik kıyafetler giydirip sonra foto.larını çekip bizimle paylaşırdın:)

Bende Sana Kardeş Ne Aliyim Söyle?fazla Pahali Olmasin Haftalik Gider.

senin gönlünden ne koparsa kardeşim;)

ben size ne alıyım

HEHE BEN BU SEVGILI ARKA YENI BIR KULLANICI ADI ALIRDIM :p BANLANMIS VAH GARIBIM VAH BENI ORNEK ALMIYORKI BEN HIC BANLANIYOM MU :p

Sanaa bii ban sayacıı lazımm sadolayn :)

makyaj seti we gözLük :)
pc karsısında bu kadar otura otura bozuk olmasa bıle bozcaksın gozunu nede olsa :p

çok düşüncelisin arkadaşım thanks :)

bendende sana 1 yıllık magazin dergisi aboneliği

heh ben sana beyaz tuvalet alcam ne o karara kara gorunmuyon ay lav yu derım bak :p

Banlar ülkesinde rüya gibi 3 gün tatil :)

kırmızı başlık.. unisex... kışın sıcak yazın serin tutar :)

wodka +redbull+ 1 gun boyunca sana hızmet edıcek olan bı rus ;) hanı kadeh doldurmada yada ne bılım rus salatası hazırlatırsın :D

hehe ben ispiyoncu kardeşi rayban gozluk alayım yaw daha bı karızma olur allahım benım karızma reset yedı gene hadı hayırlısı

al lem bende o gozlukler sayesınde bulam 2 kız :) cıkar pıyasa yaparız beraber ha bu arada kızlardan bırıde benden sana hedıye :p

hehe nolmaz benım guzelcıgım var bıkerem ben sızın yanınızda konu mankenı olarakdan dolasırım hehe allahım lemanyak alsım geldı bak sana sımdı koru kedı şeroyu okursun demı benım hatırıma :p

KHANCYBER' Alıntı:
kardeşim ben sana şişme hatun alırdım...değişik değişik kıyafetler giydirip sonra foto.larını çekip bizimle paylaşırdın:)
muhahahaha , harbiden mi ? :):):)

BEN SANA EN İİSİ JENERATÖR ALİİM ELEKTRİK KESİLMELERİNE KaRŞII.....;)))

sAol düşüncen için Ama pek işe yarAyAcağını zannetmiyorum.zaten bAşlı bAşınA kesintisiz güç kaynağı benim...hehehe:)

Geri