Bir Üstteki Üyeyi % kaç SeviyorSuN ??

O zaman o laf bana denmiş oluyor..
Kiminle dans ettiğini biliyormusun sen? :vur
Ulan iyi ki bir taş attım kuyuya :clap Niyetim kalp kırmak değildi,,, alınan olduysa affola.. anlayışla karşılanır diye kediye demiştim... Ama sazanda çokmuş hani :goz: hepinizi çok sevdim hepinize %100

Ulan iyi ki bir taş attım kuyuya :clap Niyetim kalp kırmak değildi,,, alınan olduysa affola.. anlayışla karşılanır diye kediye demiştim... Ama sazanda çokmuş hani :goz: hepinizi çok sevdim hepinize %100

Sen Nickleri kendin gibi görüyorsun galiba.. Bu arada biz sazan sen aynalı sazan :durdurun
KediCiX'i herkes sever burada dostum bi daha ona buna aptalca laf etme..
Ben seni hiç sevmedim..

% -1000 bu senin için çok bile :goz:

halen sazan mazan kardeş diyorum halen adam gibi özür dilesen bak o zaman nasıl anlaşırsın tamammı arkadaşım :eek:ha

ben seni coooooooooooooooooooooooooook seviyorum bu isler yuzdeyle olmaz hackhellci ben seni seviyorum:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Geri