Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

Modlugu acıklanmadı daha mod olmasını bekledigim dostum.

MozoLe Miяach;5120246' Alıntı:
Kısa maLtepe bünyenı zorLayabıLır..Bence yemegını yedıkten sonra bı 2 saat sonra ıc vucud yemekLerı sındırsın sonra dokunur..:sigara:

Mert uzun uzun yorum yapardım ama ne demek istediğimi anlamışsındır umarım :)

MarLßoro Lihgt Hiç Bişeye değişmem :)

Edit:TheMetaor , ilk defa görüyorum dediğim ßiri .

Avatardaki aorhan20 Yanında Ki De Sevgilsi Heralde :)
İyi Biri Efemm...

Ata'nın Oğullarından biri

aktif bi üye..

Eylülde dostum :)okullar açılsın seni ilkokula yazdıracam :D

İyi bir kardeşim :001_smile:

Kendi Kendini Yazdır Olm Sen :thumbup: Biraz Gelişime İhtiyacın Var :lol::lol:

Selinciim İyidir Severim Kendilerini :001_cool:

olm ben okulu bitirip coluk cocuga karıscam sen daha okuyup adam olcan :D:D ben ilkokulu bitireli 15 sene oldu :):)

She : avatar sürekli degiştiren birii :):)

Ata kızı : Çalışkan birine benziyor dicem ama netten hiç çıkmıyorki :):)

Çalışkan oldugumu söylerler ve biraz hiperaktıflıkte var sanırım . Fazla hareketsız durmayı sevmem ve aynı anda bırcok işi yapmaya çalısırım. O yuzden de hem nette hem işyerınde verımlı bir şekılde çalışabılrım + bırtanemde burda nasıl çıkayım netten :001_smile: diye anlatma gereği duyduğum üye :biggrin:Hem sende çalışkan gıbısın ama sende hep nettesın :çaliş

Çalışkan oldugumu söylerler ve biraz hiperaktıflıkte var sanırım . Fazla hareketsız durmayı sevmem ve aynı anda bırcok işi yapmaya çalısırım. O yuzden de hem nette hem işyerınde verımlı bir şekılde çalışabılrım + bırtanemde burda nasıl çıkayım netten :001_smile: diye anlatma gereği duyduğum üye :biggrin:Hem sende çalışkan gıbısın ama sende hep nettesın :çaliş

valla sabah 8den sahura kadar 3-4 gibi cıkıyorum ... :):)

monarchie : severim kendilerini :)

Ne İşin Var Olm Senin Burda Git Süper Mario Oyna :sigara:

son zamanlarda en çok ona yorum yaptım bu oyunda :eek:ceangray

Dili dışarda geziyo kardeşimin =) :hyperion

Ne İşin Var Olm Senin Burda Git Süper Mario Oyna :sigara:

olm sen belamısın yaa :) bizim oralarda sen git b..knla oyna derler sen öyle yap haha :):):):)

dr.mud : en cok bana yorum yaptıgnı söyleyen biri :) severim kendilerini :)hipertansiyon senide seviyom la kıskanma :)

Geri