Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

Güzel avatar tasarımları yapabileceğini iddia edebileceğim biri
En azından bu saatten sonra:D
reavenn:araya giren biri

Fotoğrafçılık bölümünde güzel paylaşımlara imza atan birisi:goz:

asla sistemin parçası olmayacak zad lardan biri..... diyeyim..

bkz. size bir çağrı var " mck cAnIm " " oturum açmuş "

hayat mücadelesi işte üstteki sana herşeyi açıklıyorum çin e gidicem minik borcumu kapatmak için ve para biriktirmek için 3 iş yapıyorum =)

bi hedefim olmasa her gün çıraan da akşam yemeği yiyebilirim =) çin e gitmeliyim ama =)

bkz. viktorya sikrıt...... ( paduk sikrıt ) " benim sırlarım "

hedefler güzeldir yarın geri dönüp baktığın da işte bunu için herşeye değerdi diyiceğin herşeyin önüne geçer çoğu zamanda elinde koca bir hiç kalır ama olsun hedefler güzeldir insanı hayat yolunda kalmaya sevkeder dediğim biri=)

çoğu zamandaki hiç e denk gelmeyeceğimi biliyorum ama =) çin ce ingilizce bilmek hiç den de iyidir =) güzel bi 6 ay olacak =)

hayvan gibi gitar çalıp çiğerlerimi hırpalayarak vokal yaparak gündüz de ofis de milyarlık patronlara sunum yapmak ve minik bi zamanda da ticaret yapmak ne kadar zor olsada çocuklarım , torunlarıma anlatacak bir kaç kelam olur canım " koca bir hiç " hiçbirzaman olmaz esasen =) dediğim bir zad.

bkz. kırık kalem ve kalemtraşın aşkı

bkz. genelde sitede hep görmeye alıştığım biri... =)

paduk uzun zamandır yoktu özletti kendini :melek

bi de bu bkz. ne demek :saskin

ℓσя∂ : iş güç vesaire çin e gitmek için uğraşıyorum geldiğimde çince birşeyler yazarım sana =)

bkz nedir ? : biriyle konuşurken içinden çılgınca , masumca , hayvanca , delice ... vb. şeyler geçer ya buda yazı versiyonu..... yazdıktan sonra içimden geçenleri yazıyorum " bakınız " sende deniyebilirsin güzel oluyo =) alışmak gerek... " bir de malum sitede yazar olunca.... =)

lanet olsun ta tak ta tak ta tak asfalt delen makinalar gibiyim iz kalıyo heryerde =)

bkz. saat 12 geçti belden aşşağı oluyorum yavaş yavaş o_O

Geri