Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

pesimistmiş :D

Yakında UpLoad KraLı oLucak İns =)

ßeşiktaşLı Gibi DeqıL Has Ve Has Sapına Kadar ßeşiktaşLıyım Dedıqım ßiri. . .

Kent55:

ßak Dostum ßıLıp ßıLmeden ßeşiktaş Taraftarına Araßacı Tayfası Dıyorsunuz Siz Eski KafaLar..
Hiç Araştırdın Mı Acaßa ArabacıLar Ne AnLama GeLiyor ???

-1.Turkıye Liqi KuruLduqunda Fenerbahce Ve GaLatasaray TaRaftarLarı MaçLara Yürüyerek GiderKen ßeşiktaşLıLar MaçLara Araßa Ve FaytonLarLar GeLiyordu..Vede Ne Kadar Iyı Durumda oLduqunu Gosterıyordu ßeşiktaş Takımını Tutan Taraftarının.. [Maddi Açıdan..]

-2. İse 1940lardan KaLma ßi Durum. O Zaman Araba iLe ticareti Sadece ßeşiktaşLıLar yapıyordu..[ Karşıda .. ßkz: DoLmabahce Vß Vß.. ]

-3.YıLLar ıLerLedıkten Sonra ßu Arabacı Lafını One Atıp Kendınce Rant SaqLamaya CaLısan FenerLı We GsLiLere Sadece GuLuyorum...

LOOPUSED: Tanımıyorum Tanımakta Istemıyorum..

bak arkadaşım benim yaşım 32 ben şaka olsun diye yazdım ben de biliyorum alınmana gerek yok eğer kırdıysam özür dilerim

Kent55:Yo Hayır KırıLmadım Ama İşte ßeşiktaŞa Şakada oLsa ßı Soz GeLse SınırLenıyorum Ister Istemez..=)

Neyse Oyuna DöneLım Demi..=)

Şakayı Seven Ve Gayet Ince Duşunen ßiri.. =)
_________________________________________________________________________________________________________

Tunyukuk : RenkLı KısıLık..Samimi İnsan =)

Yaşına Rağmen HaLa Espırı Yeteneqını Kayßetmemıs ßiri xD

tanımıyorum ama korku bölümü modu heralde ...

oLdness_07: Şu Sözü Armaqan Ettıqım ßi Kardeşim.. =)

BizdeKi DostLuk ßudur.. Nefesin Tükenirse aL ßu Can Senin..YoLun Sonu Ucurumsa Dur..!! iLk aDım ßenim…!!

Lord : Severım Hoßiti xD

Oyun adı Üsttekı Nasıl Biri
2 Üsttekine Cevap ver DEĞİL.....

Postlarınıza Dıkkat edınız

Üsttekı Yenı Bır uye Oyunlarda sık gordugum bırı

Bu bölümün modu biri..

ama oyun bölümünde mozalenin ilk sataşan olduğunu göremeyen pekte adil olduğunu söyleyemeyeceğim biri..

Düşünce ÖzqürLüqüne Sayqısı Sonsuz oLan ßi Gheddo.. =)

Geri