Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

ben hackhell'i öldürdüm üstteki yaşatacak....

bkz. kurumsal bir danışman üstteki...

iLginc biri. . .

yazmak istediği yazı " ilginç biri " yazmaktan daha farklı olup " ilginç biri " terimini yazmış olmak için yazan bir hack hel l sürücüsü.....

bkz. herkezi bekliyorlarmış.... chat görüntülü görüntüsüz sesli sessiz gerçek yalan doğru o_O

**bkz. üstteki avatarını değiştirmiş biri eski avatarı daha güzeldi yorumunu taptığım biri olsun....

o şey seni öldürebilir..... nargile sağlığa zararlıdır.... doğru düzgün beslenmezsen tabi.... aksi taktirde içmeyenlerde başlayabilir =)

bkz. Sen tanrı ile konuşursan '' dua '' .. tanrı seninle konuşursa '' şizofren '' olursun.

güzel söz.

cezalandırıcı filminden geliyo sanırım avatarı..... benim rütbemin türkçesi olarak da bağlayabilirim....

bkz. haykırmak için kutretin senin olsun.. kudurmak için şöhretin de olsun ... saldırmak için servetin senin olsun.. yalvarmak için allahın senin olsun....

o şey seni öldürebilir..... nargile sağlığa zararlıdır.... doğru düzgün beslenmezsen tabi.... aksi taktirde içmeyenlerde başlayabilir =)

bkz. Sen tanrı ile konuşursan '' dua '' .. tanrı seninle konuşursa '' şizofren '' olursun.

ölümden korkumuyoz yok ki :vur
nihayetinde ' her canlı ölümü tadacaktır'
bkz : Zincirliğikuyu Mezarlığı tabelası

üstteki üye bu sıralar baya aktif ve de iyi bi üye

"her canlı ölümü tadacaktır" dini bir sözdür... peki kurallarına göre oynayalım o vakit....

daha güzel ölümler de vardır... tanrıya dua ederek ona ibadet ederek de ölebilirsin =)

bkz. tabela ================> zincirli kuyu. yahut. eyüp mezarlığı.. ( teleferik manzaralı )

***bkz. ölünün üzerinden teleferik geçermi yaa ahaha löl's

ilgi çekmek için mi farklılaşıyo yoksa benden bi cevap beklemek için mi ilgili davranıyo yahut gülümsemiyo mu ?

bkz. dudaklarımdan uçan kelebeklere selam olsun

*bkz. üstteki iltifat yağdıracaksa her yana ben bilgisayarımı kapatayım =)

Geri