Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

galatasaraylı =)

sırdaşım,balım,ablam,arkadaşım.. pamuk şekerim beniimm =))

agresif sinirli bi kişiliğinin olduğunu yazanlar var.... ben bişe görmedim ama =)

bkz. infatuate....tşk.eden.s.mod.

" V " yi izlediğimde bir kez daha izlediğimi ve ondan sonra bir kaç kez daha izlediğimi yazmak istedim... üsteki zad. iyi bi insan kanaatındayım.....

bkz. jan klot van dayım.

üstteki.... : iyi biri olduğumu düşünmüş ve kısa ve öz bi şekilde iletmiştir.... ilginçtir ki yeni gelenler yahut beni ilk defa görenler at pisliğimişim gibi "ENTERESAAANNN" derler genelde.... o_O sistemin burjuvaizminden olaman kişikil diyemi o vakit......

bkz.bir iki üç yıldız.

paduk is 99999 banned yazması yüksek bir olasılık değilmi =)

bkz. iyi adam...iyi insan.... no woman no cry.... no müslüm no drug....

**bkz. üsttekinin avatarı doğan ve güzel.... kendi gibidir umarım... temennimiz... dileğimiz.. isteğimiz ve arzumuz..... o_O

paduk :3 yıldızlı biri

upload tim : çok yeni bir üye

hekese iyi diyen biri =)

güzel şeyler yazdığımı söyleyen biri..... entellektühell bölümünü karıştırmasını tafsiye ederim...

bkz. hım hım hım

farklı bi kişilik bunu çözmek mümkün diill :D

aslında çözerimde uğrasmıorum :p

tabi bende barrak obama'nın arkdaşıyım.... çay içeriz... arada.... dediğim kişi....

bkz. çilingir olsa gerek.... ela gözlü nick avatarda yeşil.. kendisini merak etmekteyim =) iddalı yazısı var hakkımda =)

**bkz. üstteki şeker gibi insan.... hacı bekir lokumu mübarenk... =)

İLginç KişiLikLer SıraLaması YapıLsa İLk 3e RahatLıkLa GirebiLecek Kapasiteye Sahip Birisi...

Geri