Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

neredeyse yapmayacağım şeyi yapıcam "kanka" yazacağım kişi.....

bkz. kendine gel ulan..... ! ! ! !

*bkz. sivri dillik .... ıımmmm .... resimlerimi gören insanları kızıp bağırıp azarlayan biri olduğumu sanıyor...."sonsuzluğa" arkdaşım da öyle sanmış sanırım.... hep öyle sanıyo bişeleri... sonradan fikrini değiştiriyo..... =) saygı.....

-----üstteki bana teşekkür eden.... sevidğim bi arkdaşım....

uzun zamandır kısada olsa sohbetimiz olmadı. Özledim kardeşimi

yeni bir danışman var karşında ... eğitimdi süreç di iş di güç dü..... buralardan uzak kalmak zorunda kaldım.....

bana hep yardım eden biri =)

bkz. tanrı onu seviyo....

------bu üstteki arkdaşım hep benden önce enter a basıyo... o_O

bkz. Evergrey - Blinded videosunu izlesin ilk 30sn lik show un taklitini banyodan çıktıktan sonra çırıl çıplak bi şekilde yapsın dediğim biiri... ahah =)

doktorlarda sigara içer...... bunuda hatırlatayım.... bi köşeye yazıyomu ne yazdıklarımı.... =)

bkz. evek. o benim. can ı help you. ehe ehe öhö.

neredeyse yapmayacağım şeyi yapıcam "kanka" yazacağım kişi.....

bkz. kendine gel ulan..... ! ! ! !

*bkz. sivri dillik .... ıımmmm .... resimlerimi gören insanları kızıp bağırıp azarlayan biri olduğumu sanıyor...."sonsuzluğa" arkdaşım da öyle sanmış sanırım.... hep öyle sanıyo bişeleri... sonradan fikrini değiştiriyo..... =) saygı.....

-----üstteki bana teşekkür eden.... sevidğim bi arkdaşım....

sanırım kelimesini nezaketen kullanıyorum. öyledir diye kesin hüküm belirtmemek için. sivri dilli olduğunu düşünmem yazdıklarından ileri geliyor.

sevdiğim tatlı, şeker biri. feryal. :D

paduk a alıntı yapmış biri =) düşündüklerini neden direk yazmamakta acaba =)

bkz. peki.... BEN HEP SENİN KALACAĞIM
SENİNLE SONSUZLUĞA KADAR VAR OLACAĞIM
SENİ ÇOK SEVİYORUM..

diye bir şiir hatırlanır....

-----react0r nickli bir insan.

Tanımadığım biri =)

beni saçma bi nedenle msninden engelleyip silen birisi :D

kimseye 2. bir şans verilmemesi gerekiyormuş bunu bana öğreten 2 kişiden birisin teşekkür ederim. :goz:

iscorpit iyi biri.

paduk araya giren biri.

iyi olan kazansın.....

bkz. " araya giren biri" nezaket kurallarında böyle bir şey yok.... gerçe sen daha iyi bilirsin... kaba olmam kendime küfür.
*bkz. pm atmak gerek.

feryaaaalllll gittim.

yucca eskiden biliyorum tanıdık ama konuşmuşluğumuz :)

Geri