Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

sonix tanımazmıyım çok şirin birisin ayrıca sevdiğim kişilerdensin;)

ela bana dayanamaz bensiz yaşayamaz biri böööö;)

romeomad tanımak istediğim kişiler arasında.. eski üyelerden biri;)

simatic yeni avatarı müthiş olmuş biri;))

herkez abla diyo... ben demicem... çünkü tanımıyorum ama görmüşlüğüm var... herkez iyi diyo iyidir...

bkz. iyi ki örnek ki mod. olmuş =)

O sizin Güzelliğiniz Sahranil Hanım :D

Araya meraklı bır uye gırdı :D

bknz deyince paduk aklıma gelen biri.ikinizide severim ii üyelersiniz

hep merak ederdi birileri bende sinir olurdum.... kız mı erkek mı kız mı erkek mi o insanevladı artık yok sinirlerimde tepeme çıkmıyo... dediğim biri...

bkz. paduk için yazılan yorumlardan ötürü saygılarımı sunarım...

üsttekini sağda solda ya topaç açmışken yada bi yerlere bişe karalarken görürürüm... kesin kanaatim iyi anlayışlı biri....

bkz.tıkla üçüncü körpü açıldı...

kutu içinde kutu : _ela_ üyesini siteye ilk üye oldugumda görmüştüm..siteye tekrar üye oldu diye topaç açmışlar herkez seviyodu dfg dfg bkz. az kıskandımUlan!!!!

seviyorum bu paduğu valla;).görün bakın 1 numaralı üye olcak.

duygusal biri sanırsam ( romantizim bölümünde sıkça rastladığımdan yane ) :)

ilginç bi msn adresine sahip biri... bizde verdik ama eklemedi hala....

bkz. iddaya felan mı girdi ne..."paduk un adresini kim daha önce alıcak" fghfgh

üstteki... duygu romantizm bölümünde takılan biri heralde... ne yalan sölim avatarı gereksiz... ama duygusal işte tehey... bkz. gir sende halay'a

adamlar paduk u nasıl siteden atsam diye uğraşırkene güzel yürekli kişiler sevilen biri olacağımı yazıyorlar... yakında ya bkz yazma yada siteden çık diye bi yazı gelirse şaşırmam =) 10 kişiden 3 ü sevmiyo o 3 kişide yetkili kişiler dfg dfg....

bkz. paduk paduk diyonuz... 2 günde dünyanın ilacını içtim.. geberiyorum..geçmiş olsun diyin bari....***geçsin***

Geri