Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

bayan avatarlı biri... bol bol post atmış emektar varlık.

bkz: ühi'y

ekşisözlükte takıldığını/yazar oldğunu/okuyucu olduğunu her mesajında vurgulamaya çalışan bi suser..

uzak durulmalıdır..sakıncalıdır..

bkz:ekşisözlüktesinde noldun adam mı oldun ??

bişeler vurguladıgımı düşünen ama yalnış bi yanılgıya düşmüş birisi... ve avatarı bayan olan dünya canlısı...

bkz : belkide yazardır?

rakı seven şeytan... kafayı bulmuş cennetten atılmış cennetteki adı lucifer ve bi çok yerde bana nick olmuş bi varlık.....

-----------------------------------
bir üstteki değil üstündeki.... ; haklısın kim bilir. lölehöying...

ßizim içkici team'den :hhmanD DaredeviLL

paduk Gecerken Ugraşim ßir Çay icip gidicek ßiri :hhmanD

sevdigim sicaKKanLI ßir kardeşim

avatarından dolayı korktugum birisi üzerinde kurukafa olan herşey tehlikelidir mantıgı ile uzak durmakta oldugum birisi....

bkz : çay içmemki löl's

kafası mı ii die düşünmeden edemediğim hala sözlük tarzı yazı biçimine devam eden biri...

*(ne biçim bi cümle yapısı kurdum lan)

ilginç cümle kuran kardeşim :hhmanD

The Faceless çalıyo birde kurukafalı avatar çok geliyo heralde.... endişeye kapılıp odam da pogo mu yapsam ne.... buna sebep olacak zad

bkz : üstteki değil onun üstündekine itafen ; kişilik ve canlının yapıları farklıdır "birileri çok bilir".... "çok bildiğini sananlarda var" "diğerleri ise" "izler durur"... lügat olup insanları sevmek gibisi yok bunu yapmaktayım saygılar....

"respect".

odasında gece 3te pogo yapmayı düşünen,faceless dinleyen,ilginç cümleler kuran ve içimdeki saklı kalan gerçeği yüzüne vurduğum bi suser

bkz: ben anti-ek$iyim kardeşim

kendisine iyi davrandıgım için topluluguma "garşıyız gardeşim biz siizeeeaahh" manasına gelen cümleleri lütfeden user.

cümlelerin yeri zamanı konumu vardır... cevap burada verilmez topac anlamını yitirir... bunu istemem...

hoş bi bayan avatarlı bişelere karşı varlık.

kişiler hakkında birşey düşünmem sadece avatarından bahsettiğimi bilmesi gereken ve artık bilen birisi... avatarı orc olan birisinen korkmamalıyız değilmi lölehey...

cümleler değerlidir bir anlamları vardır saygı gösterilmeli ki saygı duyulasın....

bkz : güzel ve anlamlı şeyler yazdım sanırım...yaşasın ıraq direnişi =P

bayılmak üzere olan bir de fırtınamın oldugunu düşünen bir user.

postlarımın altına bak derim löleheyhey....

bkz : tşk.

Geri