Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

Foruma ÇaßuK Isınan ßiri deLi'nim

0r@cLe^d çaßuK isinan iyi ßiri :goz:

bak laf sokma yarışına girme sana gereken cebavı vermek istemıyom.fitilin alevlenmeye hazır biri görüntüsü veriyon.sıradan bi yorumda yaptıqın saçmalıqa bak.evet şimdi oylamaya gidersek % 99 seni haklı çıkarır nedenini boş ver.tek kelime söluyom baq (kesssss) cvp yazma .ok

ne laf sokacam sana ya hem burda hem özel hayatımda belirli bir seviyem var benim.kes mes deme bana ben senin çocuğun değilim.uzatma daha.bu arada benim kimseden korkum yok.

kizdirmiŞlar aßLami :S

aJan SeviyesizLeŞme ...

Msn Offline Forum Online..

dediğim gibi tehdit'si bi tavırla konuşma (bi daha bana yazmıyosun anlaşıldımı)gibi çattık ya neyse çıktım.... arkadaşımızın hafif bi sorunu var herhalde yarrabim çattık yaaa

dediğim gibi tehdit'si bi tavırla konuşma (bi daha bana yazmıyosun anlaşıldımı)gibi çattık ya neyse çıktım.... arkadaşımızın hafif bi sorunu var herhalde yarrabim çattık yaaa

helal olsun beni ağlatmayı başardın evet sorunluyum ben tamammı:(

bu tür tartışmaları hiç yakıştıramıyorum arkadaşlar size...sevgi her şeyin ilacıdır...birbirimizi sevelim...

sahranil aslında çok alıngan ve kırılgan bir yapıya sahipsin...hassas birisin...kendini bu tür konulara takılarak yıpratma bence...sen agır tavırlarınla daha güzelsin...

MORE'a Aynen Katılıyorum. Lütfen Birbirinizi Kırmayın. Hatta Kırmaya Devam edeceğinize Mütevazi bir şekilde birbirinizden Özür dileyin. Bana düşmez tabi bu ama insan yinede 2 insanın tartışmasına üzülüyor. Lütfen yapmayın böyle... Forum Eğlenmek-Öğrenmek içindir. 2'li tartışma için değil. Birbirinizi Kırmayın... İnanın çevrenizdekilerde üzülüyor ama ses çıkarmıyorlar..

süper biri ....

walla tanımıon :saskin:

Geri