Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

Ahh kanki Gençliğmizde Sabah Ezanlarını Dİnlerdik HH Basında Elimizde sigara Basımız dumanlı Ellerimiz Tutuklu Demi La :DÖle biri İşte

avatarındaki kız kim tanımıyorum , merak ettim, sorumu cevaplayacak birisi:=) oldness için;)
the metaor alıngan biri

avatarındaki kız kim tanımıyorum , merak ettim, sorumu cevaplayacak birisi:=) oldness için;)
the metaor alıngan biri

yaws ßende tanımıyorum waLLa ismini faLAN ßiLmiyorum sadece gencoda oynuyor onu ßiliyorum :(

ama bulucam ismini :D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HatırLmazmıyım kanka yaa in$ bu yazda öle günLere geri dönücez o zamanLarın tadı haLa damağımda :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
üstteki forum oyunuLarı sever benim gibi​

Iso Ballı Lokma Tatlım Benim...=)

teşekkürler üstteki, hım herhalde oyunculuğunu beğendin,onundısında pek bi havası yok gibi:=)
üstteki yorgun biri hem deçokkk

teşekkürler üstteki, hım herhalde oyunculuğunu beğendin,onundısında pek bi havası yok gibi:=)
üstteki yorgun biri hem deçokkk

Daha havaLısını bulursan banada haber et :D şaka bi yana havasında değiLim bilmiyorum ßeLki çok güzeL oLmayabilir ama onu dizide izLeyenLer nesinden hoşLandığımı anLayacakLardır (Şiir gibi konuştum waLLa :D )​

Geri