Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

bende seni görunce direk şu kadın mevzusu aklıma gelio gülüom:D yaf madem koymıcan kadın avatarlarını bana bi kaçını pm den atsana:)
cree için dedıydım....

dur yolcu islam bölumlerınde dolanıomuş ögrendım:)

hafif serseri galiba?yanlışmıyım ? ben kompleksli birimiyim hayır kesinlikle ama o serseri :d:d

hh den sevdiğim bi kardeşim...( bu arada avtarını değiştirmişin.nerde ajdar???):) :)

Cif 'i Anlatmaya Kelimeler Yetmez Ama Forumda Kardeşim Olarak Gördüğüm 3 Kişiden Biridir Kendisi ;)

bana uzun süredir avatar yapmayan biri Cree :)

ahahha en kralı benmi oLuyorum :p

bende oLsa olsa cariye olur:p

forumda aktif gördüğüm üyelerden biri

heralde hayatım boyunca bugün en nefrettigim insanlardan ikincisi oLmuştur

şugüne kadar öle değildi ama =)

vay be senin hefret diyeceğin aklıma gelmezdi 8 kişinin romantikliğini taşıyan biri her yıldız bi kişi

hh de gördüğüm fakat yorum yapacak kadar tanımadığım birisi...

pek fazla tanımadığım ama çok ii biri olduğunu düşündüğüm bi arkadasım:)

bu arada 1000. msjım:D hane alkışşşşş hane tebrik....:Sopa

teşekkür ederim düşüncen için...

şimdi ben yorum yapayım...önce düşüneyim...:eek: şeyyy...iyi bi arkadaş,pek tanımıyorum ama...
bu arada ben alkışladım seni....:goz: :goz: :goz:

ilerle be kırmızıkız arada baska bölümlerede beklerız senı ;)

gercekten kırmızı mı arkadas çok merak ediyorum öncelikle bunu söylemek isterim hiç tanımadığı bir insan için bile iyi diyosa arkadasım demek hayattında iyi niyettten yana biri olduğunu söyleyebilirim hissediyorum evet evet hissediyorum hayattan fazla beklentisi olmayan tek derdi sadece mutluluk olan bir melek olduğunu hissediyorum

arkadaşı pek tanımıyorum ama başkalarının iyi niyetini gören iyi niyetli biri

apollo2155' Alıntı:
gercekten kırmızı mı arkadas çok merak ediyorum öncelikle bunu söylemek isterim hiç tanımadığı bir insan için bile iyi diyosa arkadasım demek hayattında iyi niyettten yana biri olduğunu söyleyebilirim hissediyorum evet evet hissediyorum hayattan fazla beklentisi olmayan tek derdi sadece mutluluk olan bir melek olduğunu hissediyorum
öncelikle şunu söyleyeyim saç rengim kızıl olduğu için nickim KıRmIzIkIz...
ve teşekkür ederim yapmış olduğun açıklaman için...:goz:

Geri