Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

forumun koruyucusuymuş : )))
hady bakalım

pffff yine ortalık karıştı
mervem ablamın herşeyi;)

DeeRPaRtY' Alıntı:
iSpik Ben Bu Konuda TecrübeLiyim :)

Bu Saatte ModLara Şikayet Etcek Birisi Yoktur HeraLde...

Neise Son Mesajım oLsun Bi Ban Daha Yemiyim :)

Yaw Bide Benim 1000 Mesaj oLmus. Allah Allah Cok Enteresan :)

Ewet Cazciz Dj'Likte war Kendi Capımızda :)

deerparty uayarılara banlanmana ragmen hala aynen deam edıyosun. yeter artık. bu bolume takılma ıstersen sana gore deıl. banlandın.

DeeRPaRtY' Alıntı:
SaqLık oLsun Maximus... Önceden Cifte Standart oLduqunu DÜşünüordum. Aam Bu Saatten Sonra Düşünüorum...

Ayıca O Mesajımı Bahane Etmeye qerek Yok. GercekLeri SöLe... Ondan Sonra 2 Mesajım Daha war... onLarı Kullanarak Yapsan Daha ii oLurdu... O 5, Mesajımdı...

Orda anLatmak Etmek İstediqim, Ban Yememi iSteyen we ACıqımı YakaLamaya CaLısanlardı...

arkadasın kımseye cıfte standart yapıldıgı falan yok. msn den o kadar konustuk uyardım soledım yapma yapma yapma ama artık yeter. senı bır dost arkadas bıldıum ama bu kadar olmaz. kusura bakma. 1 ay banlanıyosun.

maximus' Alıntı:
deerparty uayarılara banlanmana ragmen hala aynen deam edıyosun. yeter artık. bu bolume takılma ıstersen sana gore deıl. banlandın.

SaqLık oLsun Maximus... Önceden Cifte Standart oLduqunu DÜşünüordum. Aam Bu Saatten Sonra Düşünüorum...

Ayıca O Mesajımı Bahane Etmeye qerek Yok. GercekLeri SöLe... Ondan Sonra 2 Mesajım Daha war... onLarı Kullanarak Yapsan Daha ii oLurdu... O 5, Mesajımdı...

Orda anLatmak Etmek İstediqim, Ban Yememi iSteyen we ACıqımı YakaLamaya CaLısanlardı...

DeeRPaRtY' Alıntı:

arkadasım kımseye cıfte standart yapıldıgı falan yok. msn den o kadar konustuk uyardım soledım yapma yapma yapma ama artık yeter. senı bır dost arkadas bıldıum ama bu kadar olmaz. kusura bakma. 1 ay banlanıyosun.

ahueheu : )) karde$im benim c4n11111mmmm : )))))

a.k.a iÇin söLemiştim..maximus burdan yapmayın $u i$Leri ya Lütfen : ((

Geri