Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

arkadaslar eger bu sekılde devam edersenız cezalandırılacaksınız bılgılerınıze..........

ArkadaşLar Abartcak Bişey Yok Bunda... Ben Tartısma fiLan qöremiorum.. Ayrıca Hepimiz Birbirimizi Tanıyoruz Burda... Aramısdaki SamimiyetLikten DoLayı Yazıorus Yani BunLarı...

üstteki üye konuları çok çabuk kavrayan,oyunu kurallarına göre oynayan,forum kurallarına saygılı bir arkadaş

üstte ki bayan hem forumda hem de normal hayatta çok sevdiğim arkadaşım.forum da da bana göre şirin bi bayan...ŞIMARMA KIZ...:D

üsteki üye çok alıngan bi üye hem forumda hem reelde

şirine' Alıntı:
üsteki üye çok alıngan bi üye hem forumda hem reelde
D
DÜŞÜNCELERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ŞİRİNE.
SENİN HAKKINDA Kİ DÜŞÜNCELERİM DEĞİŞTİ...AÇIKLIYORUM BAKIN...ŞİRİNE SENDE SEN DE İNSANI ALINMAYA ZORLAYAN ŞAHISSIN...:p :p :p :D

eagleomur' Alıntı:
bence dünya tatlısı bi arkadaş fazla karşılaşmadık ama mesajları avatarı nicki öyle hissettiriyor
düşüncelerin için teşekkür ederim.evet seninle karşılaşmadık.seni tanımıyorum bile.ama sen de benim düşüncelerimde bu şekilde yer alıyorsun...:goz:

Sanki macerayı seven biri gibi....Böyle heyecan buldumu başından kalkmayan biri diye tahmin ediyorum....

Bildim mii eagle...Doğrumu...;)

Kenanlık'dan Lord Kenanlığa terfii etmiş birisi.:)..Oyun manyağı demek abartı olur oyun tutkunu....

onursal bi üye olduğu kadar onurlu da biri.aynı zamanda onur onun için en önemli şeydir.hatta adı bile belki onur dur.çok mu abarttık ozaman oda bir oyun tutkunu sayılabilir...

gamshe_Lee' Alıntı:
hızlı üyeymişşh ben tanımıom yafuu sen kimşinişşş???? huhu yukaydaki saa diom :)
bal gibide tanıon dur:Dçünkü ben seni çok ii tanıom:D:D:D
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alıen çok iyi bir dostum ve form oyunlarını çok seven bir kardeşimizdir...

Geri