Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

yanıldığının farkında olmayan mod.

bkz. olsun herkesin farkı var tarzı var aynası var barı var

Hayatında hiç tanımadığı görmediği kişileri kurumları kuruluşları eleştirmekten gördüğünüz hale gelmiş adam.
Herşeyi yorumlamak muhalifleşmek iyi değil.Burdan bunu anlıyoruz.Ama özünde çok iyi çocuk.
Eminim ki sözlükte kan vermeden önce parkta hep salıncağı sallayan olmuştur.
Onun gibi lmaya başlıyorum bende =) Bundan seviyorum bu adamı deli çünkü =)

yanlış yapma duygusu kelimelerde değil davranışlarda olmalıdır düşüncesini hatırlatarak bir varlığı tümünü gözlemleyerek eleştirmek sanattır sözünü hatırlattığım zad-ı muhteremlerden biri olmaktadır an itibari ile ve ayrıca devrik cümlelerim umarım kafa karıştırmıyordur ki öyle oluyorsa da bana ne ki . . . .

hakkımda " farklı biri " dışında birşeyler yazabilen (doğru/yanlış) az üyelerden biri bu da sanattır.

bkz. sanat için küçükken çok pozlar vermiştim amcalarıma pipimi göstermek gibi.

Küçük yaşta geçirdigi travma sonrası kendıne geLemeyen evrım teorisine aykırı kişiLik..:sigara:

ey insan evlatları tanrı sizleri yaratırkene bir tanede bundan vermiş işte idare edin 30 40 sene yaşıyo zaten bu modeller.

bkz. " önünden ye "

avatarlarını ve yazılarını sevdiğim yegane kişilerden biri

bkz. cümletten iyi akşamlar kötü rüya görmeyin sakın yanlız değilsiniz tanrı sizi görüyor : )

Paduk' a "farklı kişilik" diyip diğerlerinden farklı olmadığını gösteren kişi =)

Özlü sözler üretip, elime kalem kağıt alıp bu sözleri kaydetmemi sağlayan kişi =)

30 Yıl sonra anonim söz olarak piyasaya sürücem

çok güzel bir özlü sözüm var bir ara msn kişisel iletimde kullanmıştım. onu da bir ara sana yollarım dediğim biri. :D

burayı heri potır'daki felsefe taşına çevirdiniz be.

bkz. avatar the last airbender :p

yorumları arada sırada eğlendiren biri

Aslında hotmail ile anlaşsa Msn messenger' daki smileyleri kendi yüz ifadeleriyle değiştirseler paraya para demez. :p

face'de görmedinmi canım all rights reserved yazıyor =)

kalbi iyilikle dolu süper adam

Forum ' un her tarafında eli var :p

Geri