Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

saygılar... efem.. o sizin farklılığınız....

bkz. paduk'a ithaf : ruhunun çirkinliğini yüzüne yansıt.

**bkz. üsttekine onun bi alt modeli =)

tanımadığın kişiler hakkında mış lı miş li yorumlar kaliteni düşürür.... fotoğraftaki adam sağdan soldan duyduklarına inanmasın bence saf delikanlı bi görünüş var.. ;)

bkz. beni tanımayan biri.... sitede 5 kişinin nefret ettiği 15 kişinin sevdiği 25 davar 32 tarla sahibi abdü ağanın şeysi paduk... o_O

**bkz. sonsuzluğa : eli öpülesice.

"ceksın" istiyorum böbeim =)

bkz. Jackson®

**bkz. sanat kariyerimi açıklama kıs... o_O nazar deydircen o_O

beni en büyük zaafımdan yakalayan biri.............stilimin değişmesine neden oldu ve şikayet etmekte... o_O

bkz. şaeka koçarslan tv izlemeyen biri..

**bkz. guitars ( ve ben )

oysaki paduk çoktan yüzünü dökmüştür üzülmüştür.... öğretmeni ne kadar geç anlasada olayı.... yannız adam şunları söylemektedir o_O

bkz. kendini boşuna harcamış olur insan dilediğine ulaşıp da sevinç duymazsa... yıktığın hayat kendininki olsun daha iyi yıkmakla kazandığın yapmacık bir mutluluksa......

**bkz. üsttekinin kafası çok dolu geç algılıyo bu yaşta nenem gibi olmuş =) hhööyytttt bırak öğretmenliği P=

istanbul hödö hödö mankenlik ajansı üyesi....

bkz. İnsanlar göründükleri gibi olmalıdır. Eğer değillerse hiç görünmesinler daha iyi... william paduk

Tatsızlığa gerginliğe gerek yok arkadaşlar....

Üssteki üye sevmediğiniz biriyse yorum yapmazsınız olur biter....

Şimdi gerginlik bitsin diye beni youmlayın hadi......

MozoLe Miяach eğer bir daha ortalığı karıştırmak adını hakaret wari postlar attığını görürsem tarafımdan cezalandırılacaksın, paduk sende karşılık wermezsen sewinirim, ikinizin sonuda aynı olmasın ..

Çok kızgın ve sert bir smod.....

Geri