Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

Okul Ortalamasinda En Düsük Notla Okulu Bitiren Birisi :hhmanD

bnde senın avatarına bayıldım ama herkes avatarıma bayılıoo artık ayılın dıe avatarı deıstırcem :D

falla bendeee tanımıyorum amaa avatarıı manyakkk gercektennn.....

Üstteki Güzel bi DJ ye benzio :D

Üstteki Güzel bi DJ ye benzio :hhsigara :durdurun

Nickini Cok begendim Sütten Dili Yanan Yogurdu Üfleyrek Yiyio :hhmanD

NeRoN_64' Alıntı:
Okul Ortalamasinda En Düsük Notla Okulu Bitiren Birisi :hhmanD
Ne düşüğü yaa ben derece ile bitirdim...Uydurma yazma artık benim hakkımda bi şeyler yaa...İnsanı deli etme...NeRoN_64 valla diyecek söz bulamıyorum çünkü kelimeler ona kifayetsiz o kadar luzumsuz biri... =)

Yok Yok Mutludur O Dilide Pabuc Kadar Bisey Haa Msnden Gördüm 157 metre 267 cm 123 mm Geliomus :hhmanD

Ayrica Milleti KErizlio Dereceyle Okul Bitirdim Die :D

Su Awatarlarina Hasta Oldugum Birisi Yane iyi Bir insan :goz: >>>> Koo icindi

Xsooht Da iyi Birisidir Kötü Mesajlarini Görmedim Hic

yok beee heryere yetısemıooom daha yenı onlıne oldum hemen her yere yetısıoo dıosunuz besıktaslı sna gelınce kardes takım dedık bagrımıza bastık arkadan hancerledın benı dılı uzun dıeeee
XShoOt' Alıntı:
Biraz haraketLi biri heryere yetisiyOr ( ,

bırakın neronu doktar onu kendı halıne bırakın dedı takmayın neronu ayınateseı kımseye yalan borcun yok 1.lık le bıtırdıysen 1.lıkle bıtırmıssındır neronu senı cekemedıgı ıcın ıftıra atıooooo gıtsın dedıkodu sayfasına orada cıkarsın dedıkodusunu hodrı meydan bı BJK lıden beklenmeyen davranıslar cok uzgunum :NER:ON

NeRoN_64' Alıntı:
Yok Yok Mutludur O Dilide Pabuc Kadar Bisey Haa Msnden Gördüm 157 metre 267 cm 123 mm Geliomus :hhmanD

Ayrica Milleti KErizlio Dereceyle Okul Bitirdim Die :D

Su Awatarlarina Hasta Oldugum Birisi Yane iyi Bir insan :goz: >>>> Koo icindi

Xsooht Da iyi Birisidir Kötü Mesajlarini Görmedim Hic
Ne pabucu yaa bak sen metrede vermiş... =) Biliyor muydun ki...Evet dereceyle bitirdim niye kandırıyım ki milleti ben sen miyim...:hadiordan
Forum oyunlarında çok karşılaştığım biri...

ayınatesı ısmını bılmedıgım ıcın nıckınle hıtap edıorum kusura bakma kımseye yalan borcun yooooqqqqqqqqqqq NERON a aldırma sen senı cekemedıgı ıcın bole konusuyor bırak sen onu dedıkodu sayfasına gıtsın senın hakkında dedıkodu cıkarsın burası dedıkodu yerı yoqqqq ve bu arada yalan borcun zaten mılletı kandırcak olsaydın 1930 tane mesaj atmazdın sıtenın onursal uyesısın sen sen ona aldırma iiiiiii forumlar

efendi üyelerimizden..

Geri