Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

мεяvεм' Alıntı:
Karanalık içindi:eek: bir orman kaçkını birisi romantizim duygusu olmanayan biri :(
MAxsimus:benim kadar olmasada inatçı biri

mervem duygularına koyacak yer bulamayan biri...esmerin ekürisi:Dbiri:D

waLLa ßurda kiSmeyi fazLa tanımıOrum ama karanLık arkadashım asker qaLißa onu ßiLiOm :p 1de fOrumda cok rastLıOrum fOrumda sewiLen insanLardan 1ri qaLißa :hhman:

crasher valla bende seni tanımıom ama iyisindir heralde bu arada diğerleri için de bişiler yazmak geldi içimden esmer : valla iyi biri forumda görüyorum forum oyunlarından dışarı çıkmıyo çok eğlenceli komik bi arkadaşımız maximus : onuda da adultta görüyorumm :D ( saka saka yenge kızma maxi ye ) maximusun şirinesi : yav ikisi bi bütün gibiler her konuda fikirleri var hemde ortak benim sevgilimle çok az ortak fikrim oluyo imreniyorum size karanlık : abi sana hyırlı teskereler paylaşımlarını sert çıkışlarını özlicezz :)

mad_max' Alıntı:
crasher valla bende seni tanımıom ama iyisindir heralde bu arada diğerleri için de bişiler yazmak geldi içimden esmer : valla iyi biri forumda görüyorum forum oyunlarından dışarı çıkmıyo çok eğlenceli komik bi arkadaşımız maximus : onuda da adultta görüyorumm :D ( saka saka yenge kızma maxi ye ) maximusun şirinesi : yav ikisi bi bütün gibiler her konuda fikirleri var hemde ortak benim sevgilimle çok az ortak fikrim oluyo imreniyorum size karanlık : abi sana hyırlı teskereler paylaşımlarını sert çıkışlarını özlicezz :)

adulttan tanınan bır kısı var oda potansıyel sapık KARANLIk :D:D:D

senı pek bı yerlerde gormuyorum . ama forum oyunlarında gordum bı kac kere

MaXimus nasiL ßiri Ashik ßiri (Shirineye) :):hhman:

Nick' ini hala Okuyabilmiş Değilim Gördüğüm Kadarıyla İyi Bir Arkadaşımız Avatarıda Çok GüzeL Bu Arada ;)

€€€ avatarını kim yaptııı :D:D cree ii cOcuk itaLyan hayranıyDı gaLiba ..

bilmem ki ne desem....tanımıyorum ki.iyidir herhalde...:goz:

bırıcık kardeşim , arkadasım. mukemmlebır ınsan . senı sevıyoruz kırmızıkız.

bak enısten neler yazmıs :D:D:

canım eniştem benim.sen de çooooookkkkkkkkkk iyi birisin.SENİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM.Eniştelerin birtanesisin sen...
Bak baldızın neler yazdı sana...:goz: :) :D

maximus çok cool birisi forumda çok rahat kimseyi iplemiyo:)

pek tanımadığım için yorum yok...:eek:

kopuk ßi arkadaşş :D:D ii GeCeLerrr..

Geri