Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

meltem bana yorum yapmayan biri:(:(
kuzay...cidden akıl sır erdiremediğim biri herhalde gidip yatcak şimdi ii uykular ne diim:melek
mehteran19...forumun nadide insanı beni sıkıcı bulan tek kişi bravo :victory
oldness...kemalin kardeşiymiş:saskin:melek
hide...ii biri gibi o da gececi

tınnnnnnnnnnnnnnnnnn
ama ben herkesi severim(YARADILANI SEVERİZ YARADANDAN ÖTÜRÜ)

SAHRANİLİDE SEVERİM İYİ NİYETLİ BİRİSİ

Saten o yazdıkLarımı TınLasaydın onLarı yazmak zorunda oLmazdım sevgiLi mehteran...

Hideous spor bölüüne TakıLan renktaşım ve spor böLümünde gözüme batan ßiri :goz:​

aNtaLYaLI Makara MaN MatraK MaN Daha ne oLSUn :goz:

iyi geceler =)

meltem bana yorum yapmayan biri:(:(
kuzay...cidden akıl sır erdiremediğim biri herhalde gidip yatcak şimdi ii uykular ne diim:melek
mehteran19...forumun nadide insanı beni sıkıcı bulan tek kişi bravo :victory
oldness...kemalin kardeşiymiş:saskin:melek
hide...ii biri gibi o da gececi

canım benim.seni öle ii anladım ki.sen çok yürekli zeki ve akıllı bir kızsın.ben senin çeyreğin dahi olamam sen hayatı tek başına yüklenen ender kızlardansın.:melek

known severim hutçu
oldness gececi ii yorumları vardır

Tınlamıyıcan En Iyisi Hayatı Tınlarsan ömrün çürür

Yukarıdaki Ne Yorum Yok

Hepinize Iyi Geceler Iyi Forumlar

Her ne Kadar umursamadığını biLsemde ben yine yazayım mehteran çok fazLa gangster fiLmLeri ve NBA maçLarı izLeme.Bu sadece benden tavsiye oLur ve iyi geceLer sana...

Yengemiz eskisi Kadar Forum OyunLarına takıLmayan ßiri =)​

yuzun gulsun dıye yapıyruz herhade kazık kadar adama bunları gercekten yazacak degiliz neyse ben gidiyorum herkese papay asude meltem krump m ne haltsa ona da =) emreye kayserideki akrabalarıma bakırkoyde amacam deli emine =)

kuzay alem adamsın valla bizimde orda orada enişte var deli ismet ona da bi selam cakıver:D

oldenss kardeşim fenerbahçeli biri :)

ne yaparsa yapsın kardeşim kadar sevdiğim biri:utan çünkü onun koccccaman ve güzelliklerle dolu bi kalbi var ve çok güzel bi anne...daima onu koruyup hiç yalnız bırakmıycak bi anne:(:(

okulunu bitirince benden daha ii anne olacak biri.:melek

iyidir sahraniL aßLa

Geri