Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

cicikiz' Alıntı:
şirinenin işi var...ben söleyeyim...maximus eniştemin tanıdığına ve sevdiğine göre iyi biri bu chıef...eee eniştem yalan sölemez...:)
cicikız sende anladığım kadarıyla iyi bi arkadaşımızsın...:goz:

ALIEN_07' Alıntı:
Hımss o zaman senin dediklerinden şu anlam çıkar sen forumu oyununu Mesaj yükseltmek için kullanıyorsun... Baksana Kırmızı kırmızı büyük yazıyorsun... neyse seninle tartışmayacağım ama şunu bil burada tamamen tanımana gerke yok sadece mesajlarından nerede gördüğünü yazsan yeter burası eğlence yeri kendiniş KASMANA gerek yok....

dur ben bir değişiklik yapayım Kırmızı yazacam... sana özenmiş olurum... saygılar..
söledim yine söylüyorum...tanımadığım kişilere yorum yapamam doğal olarak...üstelik msj yükseltmek gibi amacım yok..ne anlarsan anla.....yazıyı kırmızı yazmışın dedin...evet yazıyorum çünkü yazış şeklim bu....yok bunada bişe diceksen söle yazımı değiştireyim...
neyse uğraşamıcam iyi forumlar...

cicikız konuya açıklık getireyim sana forum oyunlrını seven biri olduğun sölenmiş sende chıef için aynı şeyi sölemişsin o buraları hiç sevmez sen bakma takıldığına yolunu kaybetmiştir o.kendisine gelince maxi sever o severse bende severim yani iyidir .
yusuf seni tanımıyorum geçerken uğramışın umarım seni de tanırız hakkında yorum yapacak kadar bilgiye sahip oluruz.

şirine seni bekliyodum...bu kız gereken açıklamayı ne zaman yapıcak diyodum...:) :)
şirine avukat tipli bi arkadaşımız maşaallah...yaptı açıklamasını...tebrik eder,başarılarının devamını dilerim...:) :) :)

galiba bol dedikoducu biri:S

eiffel kulesiyle yakın dostluğu olan biri allah bozmsın ne diyelim:=)

FazLa Tanımadığım Fakat Forum OyunLarında Son ZamanLarda SürekLi OnLine OLan Biri

Geri