Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

yok ben kalfa olurum bu gidişle...:victory

toykan sevdiğim iyi bir dost...

sahranil bugünlerde biraz depresif ve alıngan ama çok şeker biri...

sorma ya valla vizeler yüzünden galiba,birde panikatak varya ondanda olabilir.:durdurun:durdurun

ya hıc sormayın bendedaha sımdı geldım ısten canım cıktı hem ıs hemde sınavlarım var ne yapcam bılmıyorum benım yerıme hafta sonu acıkogretım sınavlarına bı zahmet gırıverın yaa
more yok kardesım sahranıl ı severım iyi bırı dıger bayanlara benzemıyor :)

ya hıc sormayın bendedaha sımdı geldım ısten canım cıktı hem ıs hemde sınavlarım var ne yapcam bılmıyorum benım yerıme hafta sonu acıkogretım sınavlarına bı zahmet gırıverın yaa
more yok kardesım sahranıl ı severım iyi bırı dıger bayanlara benzemıyor :)

ben valla daha kötü sahranille uğraş yemek yap temizlik yap,evde bunal birde ders çalış pffff

imzasını sürekli deiştiren şeker biri =)

ben valla daha kötü sahranille uğraş yemek yap temizlik yap,evde bunal birde ders çalış pffff

ya ewet senın ufak kızın varmıs allah bagıslasın fotografı varmı bebıskonun kız cocuklarına bayılırım sırın sırın tokaları saclarına takıp carsıda gezerken gordugum cocukları hemen yanaklarını ısırırım :durdurun

infatuate:dark la bı baglantısı varmıs ama tam bılmıyorum forumda okuduklarıım kadarıyla bılıyorum iyi biri kendisi

ya ewet senın ufak kızın varmıs allah bagıslasın fotografı varmı bebıskonun kız cocuklarına bayılırım sırın sırın tokaları saclarına takıp carsıda gezerken gordugum cocukları hemen yanaklarını ısırırım :durdurun

avatara koyuyum resimlerini bakın:melek

müthiiiş bi kızın annesi..

o resimi al avatardan nazar degecek =(

avatara koyuyum resimlerini bakın:melek

canım benım yerım ben o tatlı seyı 1 sene oncekı resım bu tabı sımdı dahada buyumustur köfte lutfen benım yerıme yanaklarını bı ısırıver ne olur meltem :)

ela:yenı yeı gordugum bı uye umarım ıyı bı ınsandır

sağolun ii niyetleriniz için.bu resmi yeni koca göbüşlünün:)

Awatarı süper ayrıca çok sevdiğim bi KişiLik...:D (sahranil)
Tanımıyorum.. sürekli forumda karsılastıgım birisi..

eski güzel avatarına dönen biri mad.bu çok güzel bence

Geri