Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

sevdıgım bır arkadasım hatta kardesım :D

genco ısın yazmıstım.

araya karanlık ve memolı 50 gırmıs onlarda sevdıgım arkadaslarımdan

Şu forumdan Aşırı saygı- sevgi duyduğum kişileerin arasında gelen birisi... [ Karanlık için söyledim ]

maximus'da iyi birisi Yazılarını takip ediyorum..

KaranLık' Alıntı:
memoli50 işte nasıl olsun dün hakan şüküre kızan biri:D

nası kızmayım abi ya ha biri kaçırılırda
2 simi kaçırılır hakan şükür özür diledi ama
kabul etmedim :D:eek:ut:

Hakan Şükür özür diledi..

Ankaraspor maçının uzatma anlarında penaltı atışından yararlanamayan Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Hakan Şükür, "Penaltı kaçırdığım için, 2 puanı kaybettiğimiz için özür dilerim" dedi..

"Penaltı kaçırdığım için, 2 puanı kaybettiğimiz için özür dilerim. Çok pozisyon kaçırdık. Oyunu bırakmayışımız, genç arkadaşlarımızın çabası umut verici. Bundan sonra güzel maçlar oynayıp yine şampiyon olacağız."

Hakan, maç sırasında rakip futbolcunun sakatlanması nedeniyle atak sırasında topu taca atmasıyla ilgili olarak ise "Olması gereken bir şey. Geçen sene Vestelli Zafer ve Cenk arkadaşımız böyle hareket yapmıştı. Bu tür hareketlerin çoğalması lazım. Rakip taraftarın bunu alkışlaması da güzel" diye konuştu.

Carussa hakkında da konuşan Hakan, "Çok yetenekli bir oyuncu. Kısa alanda çabuk hareketler yapan bir oyuncu. Bana bir gol pası verdi. Bizler ona yardımcı olacağız. Çok uzaklardan geldi. Genç arkadaşlarımızda yeni sayılır. Galatasarayı geleceği emin ellerde" yorumunu yaptı.

daha yeni yorum yapmıştım ama
genco abi araya girdi avatarını çok
sevdiğim biri

ALIEN_07 forumda çok karşılaştığım biri iyi bi user olacağı kesin...

memoli50 de avartarını yine değişimiş biri...+ istikrarsız biri:D

Yorumlarını sewdiğim biri...

rapci genc bi kardesımız msnden paso lınk atan bırı bu huyundan vazgecmesı lazım ;)

tanımıyorum valla

Geri