Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

Rahatsız biri..Rapci....Muhabbeti hoş biri.. yardımsewer ve herzaman güvenebileceğim biri...(bunlar deer içindi)

Merwişşşş çoş şeker biri,gamsenin kuzisi :)

me|2w!sh!m Ben Senin i,çin Aynı SeyLeri Düşünmüorum :D

Odyy Eiwallah. TawLada 5 - 0 Yendiqim Birisin Ama SaqLık oLsun :D

odyy merak ettigim biri :p

deer cık lem aradan :p best of deer albumu yap sen rapıd e at : ))

düşünmessen düşünme döneqLiq yapıJaq haLim yoq.... deer iidir iidir = Pp

edit = Pp : ishpiq cnm benim yaf şüpey biri...her gün tanışıoruz biz tawsiye ederim eğLenCeLi oLuo : )))) dimi Lem ispiq = Pp

me|2w!sh!m' Alıntı:
düşünmessen düşünme döneqLiq yapıJaq haLim yoq.... deer iidir iidir = Pp

edit = Pp : ishpiq cnm benim yaf şüpey biri...her gün tanışıoruz biz tawsiye ederim eğLenCeLi oLuo : )))) dimi Lem ispiq = Pp

Bu arkadaşımız için de şu yorumu yapmak istiyorum. Yazdıklarında hiçbirşey anlamadığım birisi. Kendisi hakkında çok olumlu şeyler yazılan birisi. Bi de anladığım kadarıylan sitede kuzeni olan birisi. Bi de iyi birisi...

kimse anLamıyodu ztn aLışırsın merak etme ;) sende ii birisine benziyosun..diğer arkadaşLarın yorumLarına bakıLırsa : ) bak senin iÇin daha anLaşıLır yazmaya ÇaLıştım : )

falla hep olumlu cevaplar veren birisiii hiç kimseye sununda su huyu kötü dediği yok seni yağcı seni :p

kız mervish sen ne zaman girdin araya :D sende cici bi kızsın galibaa yani öledirsin umarımm:D

Enteresan Biri :D

ÇOCuqLa ÇoCuq oLabiLen bi abimis hehhee az nazımızı çeqmemiştir saoLsun : )) bi kötü huyu war o bana kaLşın : )))))))))))))))))))))))))))))

Geri