Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

ђєάVєηśįś;2879888' Alıntı:
Bak ben kimseyi kırmayı sevmem ama böyle kasıntı tavırlar içerisine girme sakın iyiki bi güzelsin dedik hemen havalara girdin...

Havalara falan girdiğim yok. Siz öyle algılıyorsunuz. Kasıntılık yapacak olsam birsürü arkadaşlık sitesi var oralara üye olur dilediğim gibi kasılırım. Burası forum sitesi ve ben ne amaçla burada olduğumu biliyorum. Hareketlerimi istediğiniz gibi yorumlamakta özgürsünüz.

Havalara falan girdiğim yok. Siz öyle algılıyorsunuz. Kasıntılık yapacak olsam birsürü arkadaşlık sitesi var oralara üye olur dilediğim gibi kasılırım. Burası forum sitesi ve ben ne amaçla burada olduğumu biliyorum. Hareketlerimi istediğiniz gibi yorumlamakta özgürsünüz.
Lütfettiniz hanfendi saolun izin verdiğiniz için
Kasıntı biri :vur

Arkadaşlarımı yanlış anladın. Hiçbiri senin düşündüğün gibi insanlar değil. Gerçekten seçkin insanların üye olduğu bi forum sitesindesin, böyle tatsız konuşmalar yapmayalım :goz:

sadık biri........

Offf Walerenga Bana Cok Yakısıklı Demişsin Lütfen Bana Asılma Tamam miiii hehehe =))) Badboy:Şekilli Biri =))

ii birii:)

kuzay ben yazcam açılın açılınn:durdurun:durdurun

çok çok çok kocaman sevdiğim özlediğim canım ciğerim arkadaşım:aşk hatta kankam:vur

Geri