Bionic Commando 2009 [iSo] YıLın Oyunu!.. [HH Up] [RS]

Gerçekten ayıp ediyorsun...

99dnog.png

Emeğe saygısızlık olarak algılayacağın hiç aklıma gelmezdi... =(

Teşekkürünü bugün ettin ben mesajı dün yazdım..

Teşekkürünü bugün ettin ben mesajı dün yazdım..

E tamam. Sen emeğe saygısızlık olarak algıladığın için böyle yapmadığımı düşünerek teşekkür ettim. Daha ne uzatıyorsun? Yanlış anladın diyorum. Olay kapansın diyorum. O kadar... :durdurun

Eline Sağlık Kardeş Güzel Oyun [Capcom] Şaşırdım :D

başlıyayım bakalım indirmeye :) zor bitecek gibi görünüyor yorumumu yazarım

ubLoad için teşekkürler eline sağlık

eline sağlık hocam süper paylaşım
bişey sorcam ben bu oyunu bir arkadaştan aldım(burdan indircektim listeye aldım ama o verince iptal ettim.)oyun PS oyunu gib yani ona göre tuş tanımlamaları falan yapılıyor.oynarken bir sıkıntı yok ama grafik ayarlarına falan erişemiyorum.bu da mı oyle yoksa tamamen PC sürümümü

eline sağlık hocam süper paylaşım
bişey sorcam ben bu oyunu bir arkadaştan aldım(burdan indircektim listeye aldım ama o verince iptal ettim.)oyun PS oyunu gib yani ona göre tuş tanımlamaları falan yapılıyor.oynarken bir sıkıntı yok ama grafik ayarlarına falan erişemiyorum.bu da mı oyle yoksa tamamen PC sürümümü

Tamamen PC Sürümü.

tamamen pc sürümüde abi ne mause ne grafik ayarları var tamam kontroller var ama
oyun çok hararetli ilerliyorum biraz iki tane adam öldürmem gerek ama ben hedef alana kadar adamlar beni avlıyorlar yani mauseyi biraz çevirince maus uçuyor .

ya bendekide PS ten kırma ama mouse ayarları klavye kontrolleri falan yapılıyor.control options menüsünün altında sensitivity ve bind controls diye sekmeler var onları kullan.grafik ayarlarına erişilemediği doğru

Geri