Bing Yükseldi, Google Düştü!

steve_vai

Banned
Reaction score
0
Temmuz ayına ait rakamlarda Bing'in popülaritesi ve ziyaretçisi artarken, Google'ın ziyaretçi sayısı düştü.

Bilişim dünyasından şaşırtıcı haberler gelmeye devam ediyor. Popüler arama motorları arasındaki rekabetin kızıştığı bu günlerde, temmuz sonu raporları bir hayli ilgi çekici. Microsoft'un Bing Arama Motoru, temmuz ayı içerisinde popülaritesini yükseltmeye devam etti ve ziyaretçi sayısında hatrı sayılır bir artış yaşadı. Bing'in tercih edilme oranı ise %8'den 8.4'e yükseldi.

24ql31j61250667445.jpg

Bing'de durum böyleyken Google ve Yahoo ise temmuz ayını düşüşte tamamladı. Google'ın tercih edilme oranı %65'ten 64.7'ye düştü. Yahoo ise %19.6'dan 19.3'e geriledi.

http://shiftdelete.net/bing-yukseldi-google-dustu-13581.html

Google Artık şeytan.
Şeytanlıktan vazgeçmezsse tahtından inmeli tabi Microsoft da farklı değil Ölümlerden ölüm beğenelim.

sen at arabasına binmeye devam et millet uzaya çıkıyor nedir bu saplantılı yaklaşım arkadşım bing kullandınmı? :eek:ha

Evet kullandım ve google'ın içindeki tüm servislerle birlikte çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.Bu saatten sonra google'ın devrilmesi ancak hayal kurmak olur

microsoftun diretmesiyle ayakta bing normal yani.

her formattan sonra varsayilan arama motoru degistirmekten biktim :D

Arkadaşlar en basitinden google a KOU yazınca buluyor bizim uni yi bing sacma sapan seyler cıkarıyo nasıl daha iyi olacak anlayamadım ?

Geri