Bin Dolara Alinabilen Hayalet Silah Glock Hakkinda Ilginç Bilgiler?

RomeoMAD

JusT B€
Altın Üye
Reaction score
0
Silah x ray cihazlarında görülmediği gibi, kabzası yekpare pilastik olduğu için diğer silahlardan % 87 oranında daha hafif.

i12913_Glock20Compensator.jpg

Farklı özelliklerde ve fiyat aralıklarında olan GLOCK bir dayanak ile Pompalı tüfeklerdekinin benzeri – bilekten sabit nokta atışlarına da izin veriyor.

Silahın bu özelliğinin yanı sıra dikkat çekici bir hususiyeti ise tek tetikte bir şarjörü otomatik silah gibi boşaltabilmesi.

GLOCK’un geri tepmesi hafif olduğu için bazı modelleri satıcısı tarafından özellikle genç silah tutkunu silah sporcularına öneriliyor.

Bu silahı bizzat gördüm ve dahi elime aldım. Ruhsatlı bir silah dı gördüğüm.

i12914_Glock20im20Sand.jpg

Türkiye’de ise son günlerde GLOCK ile alakalı olarak “Falan otobüste ihbar üzerine şu kadar GLOCK yakalandı” deniyor. Ve özellikle Irak üzerinden ülkemize GLOCK sokulduğu belirtiliyor.

Söylentiler ne kadar doğru bilemem.

Ama bu silahın kullanıldığı saldırıda hayatını kaybeden değerli hukukçunun ailesinin acısını bizzat kalbimde hissettim. Sistem, komplo, erken seçim vs… Hepsi bir tarafa. Vefat eden zatın ailesinin yaşadığı acı ve travma ne olacak…

Ölen öldüğü ile, onu kaybeden sevenleri de ansızın bir yakınlarından ayrılmanın acısı ile kala kalıyor.

Not:Sılahın yaklasık 35 cesiti var :S

ne yapacaksın romeo glock olmasa başka bişeyle öldürür.... yüz yıl önce nasıl insan öldürüliyodu...

bu silahı bende aldım elime cok hafif deişiK bisey bı o kadarda güzel ;)

ispiyoncu dun fatu ve muratla konusuyoduk sen yoktun :S

Umarım konustuklarımızı okumussundur

ben bi satıceda gördüm adam kurusıkıların arasına saklamış benden kaçarmı anladım tabi :) ayrıca glock tabancalar x ray cihasından geçemez kapzesi plastiktir ama üst kızak ve namlu horoz kısaca kabze dışında heryer çelik ten üretilmektedir

eWêT..GüZeL ßiR aLeT MeRaKLiLaRiNa..ßzM SiLaHLa i$iMiZ oLMaZzz..Hehe...YiNe iLGi ÇeKiYø i$Tê.

İyi silah yoktur. Silah, can alır. Başka bi olayı yoktur.

habil-kabilden beri insanlar ölüyor.İnsan olduğumuzu bir kavrayabilsek ve bu doğrultuda insani değerlerle yaşayabilsek silaha gerek kalmaz.Ama ne yaparsın tabiatımıza öldürme güdüsü işlenmiş.

Dolu bir Glock'un x-ray cihazından farkedilmeden geçmesi imkansız dostum...Sana kim dedi ise biraz sallamış. Şarjörü ve mermileri çıkartsan bile horoz mekanizması, kurma mekanizması ve silahın geri kalan kısmı sıkıştırılmış polimer malzeme olduğu için bunu bilmeyen kişileri düdük gibi öttürür. Şu ana kadar hiçbir firma x-ray cihazından farkedilmeden geçebilecek seramik veya plastik bir silah yapamadı...

Geri