BilSis.Com.Tr / ASP (Alışveriş Sitesi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dostpartner

New member
Reaction score
0
İNDİRMEK İÇİN TIKLATIN
632807447659559086.JPG

İNDİRMEK İÇİN TIKLATIN

Bilsis.com.tr urun_kaydet.asp dosyasi buyrun

http://www.hemenpaylas.com/download/693439/urun_kaydet.rar.html

http://www.paylas.com/download/741903661/urun_kaydet.rar.html

http://rapidshare.de/files/20291899/urun_kaydet.rar.html

Allah bir kuluna hayır murâd ederse onun gönlüne zenginlik ve kalbine takvâ verir.Bir kuluna da şe dilediği vakit fakirliği iki gözünün önüne getirir.(Hadis-i Şerif

teşşekkürler dostpartner :)

arkadaşlar bu scirpt ile ilgili kaydet.asp dosyasi eklen miştir

urun_kaydet.asp nereye atılacak

ya arkadaşlar afedersiniz ama fazla detaycı olduğum için soruyorum urun_kaydet.asp nereye atılacak ?:(

bu çalışmıyor... arkadaşlar......hata var galiba

hojam ellerine sağlık. çok işime yaradı

Selam

- Persist olayını desteklemiyorsa kişisel sunucunuz ondan dolayı resimleri klasöre upload etmeyecek ve doğal olarak bu urun_kaydet.asp calısmayacaktır.. Onu indirmek için http://www.persits.com/aspupload.exe adresinden download edip bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir.

- Kurduktan sonra çalıştığını göreceksiniz ancak bundan sonrada 2 Sorun bizi bekliyor !

1- Upload ettikten sonra Kategori ID sini DB ye yazdırmadığı için kategorimizde eklediğimiz ürünü göremiyoruz sadece Yeni Ürünler bölümünde görebiliyoruz. Bunun için kodlarda oynama yapmak lazım heralde, bunun çözümünü asp ci arkadaşlarımızın yardımını bekliyoruz.

2- Ekledikten sonra ürün ayrıntısına girdiğimizde Resmin görüntülenemediğini görüyoruz. Burda da bir sorun var.

Bu iki sorunu hallettikten sonra çok güzel bir script ortaya cıkacaktır.

İlgilenirseniz Sevinirim. Tşk...

Merhabalar. Öncelikle emeğine sağlık Dostpartner. Bir sorunla karşılaştım scriptte. db'leri açamıyorum malesef. Bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlarımızda var mı acaba?

Arkadaşlar yönetim bölümüne nasıl giriliyor , ve şifreleri neler söyleyebilirmisini ?

Tekrar Merhaba DB leri mevitunanın ASp scripti ile acabildim ancak hala Admin bölümüne nasıl girileceği hakkında bir şey bulamadım

djsuat' Alıntı:
Selam

1- Upload ettikten sonra Kategori ID sini DB ye yazdırmadığı için kategorimizde eklediğimiz ürünü göremiyoruz sadece Yeni Ürünler bölümünde görebiliyoruz. Bunun için kodlarda oynama yapmak lazım heralde, bunun çözümünü asp ci arkadaşlarımızın yardımını bekliyoruz.

2- Ekledikten sonra ürün ayrıntısına girdiğimizde Resmin görüntülenemediğini görüyoruz. Burda da bir sorun var.

Bu iki sorunu hallettikten sonra çok güzel bir script ortaya cıkacaktır.

İlgilenirseniz Sevinirim. Tşk...

Arkadaslar bunun cevabini alamadim daha !?

Selam arkadaşlar bu bilsisi bende baya bir uğraşarak bir yerlere getirdik.

Öncelikle yukardaki mesajda ÜRÜN_KAYDET dosyasını yapan arkadaş hata yapmış ürün eklendi görünsede Kategoride görünmüyor bu çok basit bir hatadan kaynaklanıyor ama urun_kaydet dosyasından değil URUNLER.ASP dosyasından kaynaklanıyor doğru kodu gönderiyorum

<form name="urun_kaydet" action="urun_kaydet.asp?kategori_id=<%=kategori_id%>" method="post" style="display: inline" enctype="multipart/form-data">

bu kod URUNLER.ASP dosyasında notpad te açtığınızda ortalama 164. satırda felan

ek olarak yine urun_kaydet.asp dosyasında büyük resim olayını yapmamış arkadaş o yüzden resim eklesenizde detaylarda resim bulunamadı diyordu onuda düzelttim ve ek olarak SITE BİLGİ YÖNETİM kısmını yaptımki sipariş verildiğinde sipariş bilgileri veritabanında yazan [email protected] adresine gidiyordu bunuda düzelte bilirsiniz bu sayede dosya isimlerini kendinize göre değiştirin kolay gelsin

http://www.hemenpaylas.com/download/1131643/bilsis123.rar.html burda 3 dosya var biri URUN_KAYDET.ASP diğerleri ise SİTE YÖNETİMİ ile ilgili 2 dosya

Arkadaşlar çok sorulduğu için yazıyorum veritabanlarını access ile açamayan arkadaşlar EXCEL kullanın orda açıp uyeler tablosunu seçtiğinizde HEPSİ kodlu üye yönetim bölümünü kontrol edebiliyor, AYRICA giriş yaptıktan sonra SOL kısımda bulunan ANAKART İŞLEMCİ felan menüsünün altında SİTE YÖNETİMİ diye bir kısım çıkıyor ordanda yönetim bölümünü kontrol edebiliyorsunuz....

Az bi zaman sonra ALT KATEGORİ sistemini kodlucam ve BAYİ YÖNETİM bölümündeki eksiklikleri kodulucam bakalım hayırlısı bir kaç bölüm daha eklemeyi düşünüyorum siteye çalışmalar devam ediyor...

dostpartner kardeş çok tşklr fakat urun_kaydet.asp nin linkleri ölmüş yeni bir link verirsen çok makbule geçer

tşkrlr

BiLsis Ama...

Herkese Merhaba. ÖnceLikLe emeği geçen herkese ve buna öncüLük eden site adminLerine teşekkür ederim. FaydaLı girişimLeriniz iLe ve sade arayüz iLe çok başarıLısınız.

Sizden ve buradaki sayın üyeLerden bir ricam oLacak.

Urun_kaydet.asp dosyasının Linki gördüğüm kadarı iLe şuan öLü. Eminim ki bir veya bir kaçınızda bu dosya haLen mevcuttur. Bu arkadaşLardan biri rica etsem bu dosyaya yeni bir rapid ekLeyebiLir mi?

Veya urun_kaydet.asp dosyasının kodLarını buraya "paste" edebiLir mi?

YardımLarınız için çok teşekkür ederim şimdiden. Ve yapacağınız faydayı umutLa bekLiyorum. Herekese koLay geLsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri