Bilinen en Büyük Yıldız

Benim duyduğum bir bilgiye göre yıldızın görüntüsü bizlere yansıma olarak gelebiliyormuş sadece çok büyük olduğundan ve artık bende bu görüşe tamamıyle katılıyorum :D :)

Süper bir calısma olmus=)

super bakalim ne zaman o gunes isidinda guneslenme firsati yakalayacagiz

eed büyükmüş. ama bana faydası olmayan kilesenin papazı...

SÜPER PAYLASIM VALLA tesekkür ederim 1001 design,eline saglık

Allah ne kadar büyük vay anasını bizdeki teknolojiyede bak hele milyarlarda ışık yılı ötedeki gezegenleri görüyoruz

Evrende kum tanesinin içindeki kum tanesiyiz ama egomuzdan da geçilmiyor...

yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tesekurler ama

casissopea'nın 7 felan oldupunu biliodum ama bu kadar büyük bir yıldızın olduğunu bilmiyodum en az güneş sistemimimizin 10 milyon katı büyüklüğünde biz daha satürnü geçemedik güzel paylaşım olmuş

bidiğim kadarıyla yıldızlarıb görüntlerinin bize ulaşması binlerce yıl alabiliyormuş belki çoktan bu yıldızlar birer karadeliğe dönüştü veya süpernovayaya dönüşerek evrene yayıldı güneş ten geln ışık bile bize 8 dk 18 sn sonra gelior kendi güneşimiz bile süpernovaya dönüşse yokoluşumuz en erken 8 dk 18 sn sonra başlıcak dedğim gibi belki binlerce yıl önce çoğu yok oldu bide evren o kadar geniş ki yüzde 4 ile 5 i keşfedildiği söyleniyor belki bundan çok ddah büyük yıldızlr bile vardı merek ettiğim bir gün insan ırkı oralara gidebilecek mi evrende bizden başka gezegnelrde de kesin hayat vardır yapılna araştırmaya göre dünya gibi yaşam barıdırabilecek daha 18 miyon gezegen olduğu söyleniyor bizden gelişmiş veya gelişmemiş bir çok yaşam olduğuna bende inanıyorum ayrıca görüntüleride muhteşemmiş bu yıldızların

Teşekkürler harika bir çalışma.

Cosmic evrendeki yerimizin ne kadar mikroskobik. Hatta Mikroskobik bile değil.
Bu kadar büyük ve sonsuz bir yapının içinde sınırlı bir zeka ile ciddi sorunlar yaşıyoruz.
Maalesef bunu bir insana izlettiğinizde alacağınız tepki ne kadar aciz olduğumizi söylemesi olacaktır.
Oysa sadece 200 sene önce bırakın bu evreni güneş sistemi hakkındaki bildiklerimiz bile kısıtlıydı.
İnsanoğlu teknolojiyi geliştirmeye devam edecek. Muhtemelen o yıldızlara ulaşacak teknolojiler üretilecek.
Bunu yapabilmek için daha büyük beyin, daha gelişmiş zeka gerekecek bize...
Beynimiz büyüyecek kafatasımız büyüyecek ve bin yıl sonra torunlarımız atalarının mezarlarına baktıklrında bizi çok gelişmiş maymunlar olarak görecekler belki de...
Aynı bizim neondartelleri ve ilk homosapiensleri yarı maymunumsu gördüğümüz gibi...

saygılar
ne kadar acınası bir yorum hiç düşünmüyormusun onların yokdan var olması gibi bir ihtimalin olmadıgı aklına nasıl gelmiyor bu düzenin işleyiş tarzının rastlantıdan ibaret olamıcanı o resimlere bakıp ne kadar kücük bir varlık oldugumuzu bunlar nasıl yokdan var olup nasıl bu düzene gelebilir başta dediğim gibi cok acınası bir yorum yapmışsın yıldızlardan cok senin ve senin gibilerin bu yorumları daha hayret verici geldi...
saygılar

Geri