*Bilinç Altı Re$imleri...!!

Kaçan Aşık

Yönetmen
Altın Üye
Reaction score
0
rad581A6199194715camel-ciplak_adam.jpg

Resim 1: Camel devesinin ön ayağında çıplak bir erkek figürü var.

cola-ciplak_kadin_figuru.jpg

Resim 2: Cola’nın üzerinden duran buzların şekli neye benziyor acaba?

pepsi-sex_yazisi.jpg

Resim 3: Pepsinin bir dönem kullandığı kutu tasarımı. Üzerinde ustaca işlenmiş bir şekilde “sex” yazıyor.

icki_reklami-bardaktaki_buzlarda_sex.jpg

Resim 4: Bilinçaltı reklamcılık konusunda ilk örneklerden biri. Dikkatlice bardağın üzerine bakın. Ykarıdan aşağıya doğru buzlarla yazılmış bir “sex” yazsı göreceksiniz.

cola.jpg

Resim 5: Cola’nın 2006 yaz reklamı. Daire içindeki resimlere dikkat edin. Sizce normal mi?

reklam-cola.jpg

Resim 6: Cola reklamına gömülmüş bir “Noel Baba” resmi ile gizlibir telkin olan pick up “al” yazısını görebilirsiniz

subliminalmoney.gif

Resim 7: Paranın üzerindeki en sağdaki palmiyelere bakın. Yapraklarında yukarıdan aşağıya doğru “sex” yazıyor.

aslan_kral-bulutlarda_sex_yazisi_2.jpg

Resim 8: Aslan Kral çizgi filminde bulutlar üzerinde aşikar bir şekilde yine “sex” yazısı var.

kuzularin_sessizligi-kafatasinda_ciplak_kadin_resimleri.jpg

Resim 9: Kuzuların Sessizliği filminin afişi. Afiş üzerindeki kelebeğin baş kısmı iskeletten oluşuyor. İskelet ise iki kadın resminden oluşuyor

rockn coke mükemmelmiş :D
Bu arada bu camelin üstünde devede gizli bi papaz var diolardi ben küçükken ama bi türlü görememiştim yeni aklıma geldi iice inceleyem bi :D

erkeklerin aklı fikri böyle şeyleri araştırmakta işte daha yararalı şeylerle uğraşın :D

Kopuk Dadı' Alıntı:
erkeklerin aklı fikri böyle şeyleri araştırmakta işte daha yararalı şeylerle uğraşın :D
Napalım kızlarin ugrastıgı o kadar gereksiz şey varki bize gereksiz kalanlar anca bu kadar bizde ugrasıyoruz işte :p

Af buyur da bu coco cola resminde ne var? Ben çözemedim de..

KöstebeK' Alıntı:

Af buyur da bu coco cola resminde ne var? Ben çözemedim de..

yatan çıplak bir kadın var arkadaşım

Eyvallah fare 07

Ben de ne var bu aşağıya bakan devede diyodum : )

bunlar abazalıktan başka bişey deildir resimle ne bilinçaltı olucak.. Şimdi biz bunları gördük paso şeymi yapıorz çocıkluğumuz böle şeylerle geçti bence saçma ... Ne demişler ABAZANIN İYİSİ DEKODERSİZ, DEKODERLE İZLEYENDEN DAHA İYİ GÖREBİLENDİR... (Ama yinede cok tesekkürler arastırmıssın ilginc bisey emegine sağlık )

İlginç..

Ellerine saglık ;)

neccko' Alıntı:
Napalım kızlarin ugrastıgı o kadar gereksiz şey varki bize gereksiz kalanlar anca bu kadar bizde ugrasıyoruz işte :p

hayır neccko gerekli işleri biz yaptığımız için gereksiz angarya işler size kalıyor. :p

resim 6 da pick up diye bi yazı mı var yoksa mesaj mı bu

Sonuc olarak bılınc altına bunları ısleyerekten satıslarını daha cok yapıyolar dıye baska bı seyde okumustum.
Boyle seylere ılgı uyandırmak daha cok dıkkat cekmek vs vs ama bu bılınc altıda amma bı karmasık bısı :durdurun

iLGinc ..
Emeğine SAqLIq .!

Ne oldu "kopuk dadı" işine gelmedi herhalde. Öyle veya böyle "Kaçan Aşık" ne güzel bi çalışma yapmış. Helal olsun teşekkürler ona ve ona katılanlara. Asıl siz kız mileti lüzumsuz şeylerle uğraşmaktan, basit kıskançlıktan, güzellik malzemesinden, medyada kim kiminle yatmış kalkmış vs.. gibi konulardan başka ne bilirsin. magazin kafalılar

çok ilginç şeyler kimler bunları ortaya çıkarmak için ugraşıyor

derminat' Alıntı:
Ne oldu "kopuk dadı" işine gelmedi herhalde. Öyle veya böyle "Kaçan Aşık" ne güzel bi çalışma yapmış. Helal olsun teşekkürler ona ve ona katılanlara. Asıl siz kız mileti lüzumsuz şeylerle uğraşmaktan, basit kıskançlıktan, güzellik malzemesinden, medyada kim kiminle yatmış kalkmış vs.. gibi konulardan başka ne bilirsin. magazin kafalılar

istersen arkadaş biraz daha saygılı konuşalım. daha dün 1 bu gün 2 dedikleri hesap foruma katılmışsın ve kim kimdir bilmeden söylediğin söze bak.

üstelik şu aşağıdaki konu nedeniyle 2 kişi banlandı.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=252887

her insanın zafları vardır. bu bayan da olur erkek de olur.

hı bir de magazin kafalılar, senin gözünde değersiz varlıklar arkasında koşmaktan ne anlıyorsun o zaman? ve unutma ki ailende de bayanlar var.

birilerine bir şey söylemeden önce biraz düşünelim istersen.

Geri