Bilim Teknik Haziran 2007 (pdf)

arkadaş sağol her ay bilim teknik almaktan kurtardın ve arşivimi daha düzenli tutmanı sağlıyorsun emeğine sağlık :)

teşekkur ederim liseden beri almıyordum

tesekkurler bu guzel paylasim icin

arkadaş sağol. Valla internet paramı zor ödüyorum. Hiç değilse bu şekilde dergi okuyoruz müzik dinliyoruz.
Bunlara yetecek paramız mı var. Dergiyi eline alıp okumak daha keyifli. Ekonomik durumlar daha iyi olsada dergiyi alsak. İnternet ortamından da ARŞİV OLUŞTURURUZ.

heygidi70l' Alıntı:
arkadaş sağol. Valla internet paramı zor ödüyorum. Hiç değilse bu şekilde dergi okuyoruz müzik dinliyoruz.
Bunlara yetecek paramız mı var. Dergiyi eline alıp okumak daha keyifli. Ekonomik durumlar daha iyi olsada dergiyi alsak. İnternet ortamından da ARŞİV OLUŞTURURUZ.

Gerçekten eline alıp okumak gibisi yok.Zaten bu pdf dergileri sadece arşivlik olarak bilgisayarımda saklıyorum yoksa okuyacağım dergiyi zaten alıyorum ayda 20 ytl falan sadece dergiye gidiyo.

Pirates' Alıntı:
cd si de dahil mi ?

İstek olursa cd yi de upload edebilirim.Ama öyle kayda değer bir cd değil.

ya sen bunları nasıl pdf yapıyorsun kardeş bende düzenli alıyom vaktim oldukca bende atmaya çalışırım biiraz anlatırsın acemiyimde şimdiden teşekkür...

teşekkürler arkadaşım gerçekten çok iyi oldu.ellerine sağlık...

-------------------------------------10x----------------------------------------

Geri