Bilica`nın Yerini Dolduracak Transfer ...!

yi6it

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Sivas'a Civelli

Fenerbahçe´ye giden Bilica´nın yerini doldurmak isteyen Sivasspor, aradığı stoperi Fransa´da buldu. Teknik direktör Uygun, “Civelli gelirse, savunmada sıkıntı yaşamayız” diye konuştu.

18_258325_15FAN5CIVELLI-C-B.jpg

Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olan Sivasspor, transfer çalışmalarına hız verdi. İlk etapta defans hattını kurmak isteyen Yiğidolar, Fenerbahçe’ye transfer olan Fabio Da Silva Bilica’nın alternatifini Fransa’da buldu: Renato Civelli. Marsilyalı 25 yaşındaki başarılı stoper, geçen sezon kiralık olarak Arjantin’in Gimnasia kulübünde forma giydi. 1.91 boyundaki ‘dev’ futbolcu, defansif özelliklerinin yanı sıra, duran toplarda da ileriye çıkıp sürpriz kafa gollerine imza atabiliyor.
Civelli’nin Sivasspor’a gelmesi halinde Bilica’nın yerini dolduracağını ifade eden Kırmızı-Beyazlılar’ın teknik patronu Bülent Uygun, bu oyuncunun transferiyle bizzat ilgilendiğini söyledi.

Bonservisi elinde...
Uygun, “Civelli, en az Bilica kadar kaliteli bir futbolcu. Üstelik Marsilya ile olan sözleşmesi bitti ve bonservisi elinde. Bu da bizim için büyük bir avantaj. Çok hırslı ve istekli bir futbolcu, gelirse defansta sıkıntı yaşamayız. Kendisini kadroya katmak için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Fanatik

Hic duymamıstım iyidir inş!!

Ben oyunlardan gördümde bizim Lig standartlarına uygun bir defans . . .

Bu arada kaynak FANATİK :D

Hiç duymadım kim acaba........yine duyulmamış bir isim alır sivas satar kaç liraya.....

Sivasspor PAF Takımı 2 sene önce şampiyon olmuştu PAF tan acaba hiç oyuncu çıkmadı mı A Takıma ? Neden yabancı transferlerde daha seçici olmuyorlar. Ben bu oyuncuyu tanıyorum ve biraz dağınık bir defans Şampiyonlar Liginde yeterli olmaz

Geri