Bilgisyarıma Hackhell virüsü BUlaştı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

While1

Banned
Reaction score
0

İnternet explorera bulaşan bu virüs çıkmıyor. Bir yol varr mı?:thumbdown:

Hackhell virüsü mü :)

hangi siteyi açsam bu çıkıyor. Kaspersky karantinaya aldı

HH virüsümü :saskin:

sorry :durdurun:durdurun:durdurun

Başlangıç sayfasından mı bahsediyorsun?
Problemini açıkca yazar mısın...

hh de virüs yoktur arkadaşım sen başka biryerden kapmışsındır onu virüs programınla tarat silinsin

şey gibi oldu bu.
4 element
ateş,su toprak tahta.
tahta mı?
tahta ya zoruna mı gitti?

bi tarafınızdan element uydurmayın. :)

Ben ne yapayım Bir baktım üstte duruyor!
Keyiften mi yaptım bunu?

acaba google toolbar filan yükledin de ordaki boşlukda mı hh yazıyo :?

Yıllardır Hackhell deyım Hackhell virüsü ılk defa duydum =)) Çok şanlısın Hackhell virüsünü keşfettin telif haklarını al bence :durdurun

aLexa kuLLanmazsan oLacağı odur zaten =)

Eğer vasa ki böyle bir virüs adminlerimiz konuya cevap yazacaktır =)
kapalı.

böyle bişey mümkün degil eger böyle bişey yazsaydık veya yapsaydık heralde duyurularda bas bas bagırıp konu açar üyelerimizede duyururduk =) hh virüs gibi bişey olurdu heralde adıda neyse sorunun tam anlamış degilim google yazısının yanında gördügüm hackhell yazısının resmini almışsın nerden aldın nerde gördün kullandıgın belki toolbarın özeligidir bilemiyorum ama bizimle bi alakası olmadıgını çok iyi biliyorum eger daha detaylı durumla ilgili bilgi verirsen pm ile yardımcı olmaya çalışırım..

gecenlerde google da hackhell kelimesi ile ilgili sonuclara bakarken bir kişinin baska bır yerde aynı sorun ıle ılgılı konu actıgını gördüm, çok ilginç bunun bizim tarafımızdan olması ihtimalı yok ancak dediğim gibi yanlız değilsin bir kişide daha aynısını gördüm.

Bu sorunun hackhell ile baglantısı yoktur olsa burdaki herkese olur bununla ılgılı şikayetlerde sayısız konu ıle karsılasırdık.

Hackhell Virüsü

Windows Registry Editor Version 5.00

;Internet Explorerda Isim Cikmasi Icin
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]
"Window title"="^^ Hackhell ^^"

Kodu program crackleme işlemi yapılırken .reg dosyasına yazılıysa yukarıda ie'de Windows Internet Explorer yazan yerde ^^ Hackhell ^^ yazısı çıkar.Bunu yapan arkadaş lütfen siteyi karalamasın. :hhmencool:

Bu kodun girildiği makina :
b5a3feb3b61beb3dd78551e48ea9176f.png

Bu kodun girili olmadığı makina :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri