Bilgisayarları temizlemişler

allah allah
bi yanlışlık olmasın
define haritası gibi silahların yerini odanın tam ortasında masanın üstünde bırakan adamlar
nasıl olduda pc leri temizlemişler
pc leri temizlemeyi akıl eden adamlar o kadar uğraşacaklarına sadece harddiskleri temizlemeyi niye akıl edememişler acaba
artı soruşturma bitmeden bu bilgileri kim vermiş olabilir bu yalama yandaşlara

Siz atatürk olamazsınız.Türklerin ataları bellidir.

allah allah
bi yanlışlık olmasın
define haritası gibi silahların yerini odanın tam ortasında masanın üstünde bırakan adamlar
nasıl olduda pc leri temizlemişler
pc leri temizlemeyi akıl eden adamlar o kadar uğraşacaklarına sadece harddiskleri temizlemeyi niye akıl edememişler acaba
artı soruşturma bitmeden bu bilgileri kim vermiş olabilir bu yalama yandaşlara
bunu a meyasıda b meyasında c medyasıda yayınladı.taraflılık yok

atatürk olmasa kimin arkasına saklancaktın merak ediyorum.Her pis işte Atatürk ü kullanmayı iyi beceriyosunuz,bu işte eğitim alıyon heralde..Çamur at saklan,çamur at saklan,bir zamana kadar tabikide.Gün geldi alayınızı sobeleyecekler=)

Ey Ulu Önder Atatürk'ün tüm milletle beraber olup; aç, susuz, kimi zaman yarı uykusuz, çoğunun ayağında çarığı bile olmadan savaşan dedelerimiz genç Mehmet'lerden oluşturduğu orduyla, düşmanı Sakarya'dan alıp İzmir'den denize dökerek(ve içimizdeki binlerle sayılabilecek muhalifleri ezerek kurmuş olduğu 87 Yıllık Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı...

Öncelikle sığınılan kişi senin Tüm Irkının(anne ve babnın soyu dahil olmak üzere) bağımsızlığı için çalışan-savaşan >>Churchill'in de dediği gibi "Yüzyılda bir düyaya gelir böyle kahramanlar, O'da Türklere kısmet olmuş"<< zeki, ileriyi gören, devrimleri halen dünyanın her yerinde konuşulan kahraman bir zattır...

Haddini Bil!!!

Siz atatürk olamazsınız.Türklerin ataları bellidir.

İsteyende yok zaten, istesekte olamayız...

Ama görüşlerine saygı, devrimlerine iyelik gösterebiliriz...

Aynı babamıza anamıza gösterdiğimiz saygı gibi(ki bilmem anlatabildim mi), açıklayayım...
" ana babamız bizim hayatımızı bahşetmiş- dünyaya getirmiş- , Ata'mızda halkımızın hayatını esaretten kurtarmış, özgür olmasını sağlamış..

bunların temizlikleri de balbayın temizligine benzemesin de :)
sonra balbay gibi onlar da aglamaya baslar "ama ben bunların
hepsini silmiştim" diye :)

Hazmedeceksiniz elbet.. İstemesiniz de
hazmettiririz!! Gerçeklere göz yumup kulaklarınızı
tıkadıkça savunduğunuz yalancıların tüm
foyalarını ortaya çıkarttıkça boğazınızdan
aşağıya tıkacağız!

Ordu düşmanları yine iş başında.

akp Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin tüm kurumlarından sanki intikam alıyor.ülkeyi karanlığa götürmeye çalışanlar ve onların at gözlüklü destekçileri boşuna hayal kurmasın.bu ordu herşeye rağmen dimdik ayakta kalacaktır ve sizi o tatlı rüyanızdan uyandırıp gerçek bir kabusu yaşatmasını bilecektir. hiç telaşlanmayın=)

mzahid53 lütfen kullandığın kelimelere ve seviyene dikkat edermisin tekrar uyarılmayacaksın bilgine..

Ve arkadaşlar lütfen biraz sakin , seviyeli yorumlar yapalım !

Ordu düşmanları yine iş başında.

akp Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin tüm kurumlarından sanki intikam alıyor.ülkeyi karanlığa götürmeye çalışanlar ve onların at gözlüklü destekçileri boşuna hayal kurmasın.bu ordu herşeye rağmen dimdik ayakta kalacaktır ve sizi o tatlı rüyanızdan uyandırıp gerçek bir kabusu yaşatmasını bilecektir. hiç telaşlanmayın=)

çok sevdiğin ataürk ü bizlere neden kötüleyerek anlatıyorsun anlamıyorum.Cumhuriyeti ataürkün kurmadı mı? ataürk ün kurduğu tsk bu mu görevi siyaset yapmak mı?
Darbe yapmak mı?
senin deiklerinden bunlar çıkıyor.Asker siyasete karışacak sözde atatürkçüsün.Atatürk askerin siyasete karışması hakkında söyledikleri öğren ondan sonra gel buraya de bakalım ataürk ne demiş?
en son darbe 1980 de oldu biliyosan..O günden bugüne rahatsızsınız darbe olmuyor diye.Bugün darbe olacak engelleniyor ve siz bundan rahatsızlık duyuyorsunuz.Vatan hainleri kimlerdir.Çok açık ve nettir.

çok sevdiğin ataürk ü bizlere neden kötüleyerek anlatıyorsun anlamıyorum.Cumhuriyeti ataürkün kurmadı mı? ataürk ün kurduğu tsk bu mu görevi siyaset yapmak mı?
Darbe yapmak mı?
senin deiklerinden bunlar çıkıyor.Asker siyasete karışacak sözde atatürkçüsün.Atatürk askerin siyasete karışması hakkında söyledikleri öğren ondan sonra gel buraya de bakalım ataürk ne demiş?
en son darbe 1980 de oldu biliyosan..O günden bugüne rahatsızsınız darbe olmuyor diye.Bugün darbe olacak engelleniyor ve siz bundan rahatsızlık duyuyorsunuz.Vatan hainleri kimlerdir.Çok açık ve nettir.

bölücülük yapmak çok kolay.Anlatıyorum şimdi iyi dinleyin:

-İlk olarak binbir türlü iftira atıp karalıyorsun,sonra altına bi tane atatürk resmi koyup atam izindeyiz yazıyosun kimsecikler bişi anlamıyo=).İşte olay bu kadar basit..

Geri