Bilgisayarları temizlemişler

mzahid53

New member
Reaction score
0
29 Aralık 2009 08:44

Özel Kuvvetler Karargahı’nda günlerdir devam eden arama başlamadan önce, Arınç’a suikast şüphesiyle yakalanan 2 subayın bilgisayarlarının silindiği anlaşıldı. Savcının delillerin karartıldığı kuşkusu gerçek oldu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı izlerken yakalanan Albay Erkan Yılmaz B. ve Binbaşı İbrahim G. ile ilgili soruşturmada bir skandal daha ortaya çıktı. Subayların Seferberlik Tetkik Kurulu'ndaki bilgisayarlarının hard disklerinin temizlendiği tespit edildi. Ofiste "vize kağıtları", "araç görev emirleri" ve "benzin faturaları" gibi suç teşkil etmeyen belgeler bulunmuştu. Bilgisayarlarda yapılan incelemede “veri silme programı”nın kalıntıları bulundu. Soruşturmayı yürüten savcıların delil karartma endişesinin gerçekleştiği anlaşıldı. Er Serkan T'nin telefonda babasına "Talimat geldi, evrakı yakıyoruz, delilleri imha ediyoruz" itirafının gerçek olduğu belirlendi.

Bilgilere ulaşılamayabilir

Bilişim uzmanları, bilgisayarlardaki verilerin geri çağırılamayacak şekilde imha edilmiş olabileceğini ifade etti. Merkez Komutanlığı'nda gözaltında tutulan Albay Yusuf A, Albay Erkan Yılmaz B, Binbaşı İbrahim G, Yüzbaşı Osman D, üsteğmen Nuh C. ve iki astsubay ile er Serkan T. sorgulanıyor.

Krokideki M.A. şifresi

Bülent Arınç'ın ev adresi yazılı notu "yutarak" imha etmeye çalıştığı öne sürülen Albay Erkan Yılmaz B’nin üzerinden çıkan ikinci şifreli notla TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in Dikmen'deki evinin takip edildiği gündeme gelmişti. İkinci krokide, Mehmet Ali Şahin'in baş harfleri olan "M.A” rumuzunun yer aldığı öğrenildi. Krokide, HCBS Bank ile bir petrol istasyonunun hemen yanındaki yere X işareti konulmuş, işaretin üstüne ise şifreli olarak "M.A” yazılmıştı. (BUGÜN)
http://www.bugun.com.tr/haber-detay/88258-bilgisayarlari-temizlemisler-haberi.aspx

Bugün gazetesi ile ak partinin veya recep tayyip erdoğan ın bi yakınlığı bi yandaşlığı var diyen ıspatlasında görelim.
haberin sonunda koskoca bugün yazıyor bunu anlamıyor musunuz?
linkide ekledim.

Senin gibi taraflı adamların yazdığı kocaman şeyler pire gibi görünüyor ancak

Sen birazda deniz fenerinden falan bahset işine geliyorsa ama gelmez

Ben hangi taraftanım biliyo musun ülke tarafındanım.Deniz feneri hakkında şunu söyleyeyim.Devamı için araştırma yapıp yeni konu açarım orda konuşuruz.Baykıl efendi almanyadan gelmeyen o kırmızı dosyayı hangi kurumlarda yaptırıpta halkın gözüne sokmaya çalıştı?

vay anasını yaaa...bizim ülkede soruşturmalar canlı yayınla yayınlanıyoooo....veya biri gizli kamera koymuş sanırım adliyelerin her santimetrekaresine...veyaaaaaa....?

Ben hangi taraftanım biliyo musun ülke tarafındanım.Deniz feneri hakkında şunu söyleyeyim.Devamı için araştırma yapıp yeni konu açarım orda konuşuruz.Baykıl efendi almanyadan gelmeyen o kırmızı dosyayı hangi kurumlarda yaptırıpta halkın gözüne sokmaya çalıştı?

Kendini yorma kimin kim olduğunu bilen biliyor

tek maksat askerin gücünü kırmak, halkın saygı duyduğu ve hala en çok güvendiği askeriyeyi halkın gözünde küçük düşürmek. ve bundan rant sağlamak. allah aşkına hangi asker izlediği adamla ilgili notu cebinde saklar salak mı bu askerler ........

bn çok gördüm vatan millet sakarya diye diye ikiyüzlülük yapanları buralardada dolaşıyo bikaç msj atarsan hemen yanlarına alırlar seni mrk etmede. nerde araştırıyosun bu konuyu google'amı yazıosun napıyosun söyle bizde bakalım

Kendini yorma kimin kim olduğunu bilen biliyor

ben bilmiyorum banada anlatırsan sevinirim.Kanıtla bana deniz feneri olayını lütfen..Aklımızda soru işaretleri kalmasın=)

Kanıtlayamacağın belli,deniz feneri,makarna kömür,gemi-araba-vapur..Bu zıvırtılardan başka diyemiyosunuz.Makarna kömür fener hikayesiyle ilerde torunlarını kandırırsın belki..(onlarında inancağını sanmıyorum ama gene de şansını dene)

bn çok gördüm vatan millet sakarya diye diye ikiyüzlülük yapanları buralardada dolaşıyo bikaç msj atarsan hemen yanlarına alırlar seni mrk etmede. nerde araştırıyosun bu konuyu google'amı yazıosun napıyosun söyle bizde bakalım

Kimse bana destek olmasa bile ben görüşlerimin ve yazdıklarımın arkasındayımdır.Evet google da arıyorum, gündemi takip ediyorum..En azından saçma sapan masallarla gelip forumu işgal etmiyorum.

ben bilmiyorum banada anlatırsan sevinirim.Kanıtla bana deniz feneri olayını lütfen..Aklımızda soru işaretleri kalmasın=)

Kanıtlayamacağın belli,deniz feneri,makarna kömür,gemi-araba-vapur..Bu zıvırtılardan başka diyemiyosunuz.Makarna kömür fener hikayesiyle ilerde torunlarını kandırırsın belki..(onlarında inancağını sanmıyorum ama gene de şansını dene)

Sen zaten neyin ne olduğunu yazdıklarından anlaşıldığı kadar iyi biliyorsun

Sana bir şey anlatmaya gerek yok

Leb demeden leblebiyi anlamışsın kömür, makarna vapur vs

İnadınıza

5txag0.jpg

tek maksat askerin gücünü kırmak, halkın saygı duyduğu ve hala en çok güvendiği askeriyeyi halkın gözünde küçük düşürmek. ve bundan rant sağlamak. allah aşkına hangi asker izlediği adamla ilgili notu cebinde saklar salak mı bu askerler ........

Ben şimdi sana cevap vermsen sen buna cevap veremediler dile forumu ayağa kaldırcan.Askerin amacı ne peki ülkeyi yırtmak mı askerin ne haddine siyasete bulaşmak?
bu ülke 10 yılda bi darbe yiye yiye hep geriye gitti.Bugün darbeye taviz verilmemeye çalışılıyor ama sizin kafanız bunu almıyor.Bizim halkımız askerin ne olduğunu bilir neolursa olsun o asker onun gözünde hiçbir zaman düşmez.Ta ki içindeki, bazı şerefsizlerin darbeleri, işbirlikçilerine uzattığı belgeleri duyana kadar.Senin kafanda asker milletin gözünden düşecek var.Oysa bu millet 1 şehidi için sokaklara dökülüp şehitler ölmez vatan bölünmez demiyor mu?.Bu mesajına teşekkür edenler utansınlar da teşekkür ettikleri mesajlara bi baksınlar...

Sen zaten neyin ne olduğunu yazdıklarından anlaşıldığı kadar iyi biliyorsun

Sana bir şey anlatmaya gerek yok

Leb demeden leblebiyi anlamışsın kömür, makarna vapur vs

İnadınıza

5txag0.jpg

atatürk olmasa kimin arkasına saklancaktın merak ediyorum.Her pis işte Atatürk ü kullanmayı iyi beceriyosunuz,bu işte eğitim alıyon heralde..Çamur at saklan,çamur at saklan,bir zamana kadar tabikide.Gün geldi alayınızı sobeleyecekler=)

Ben şimdi sana cevap vermsen sen buna cevap veremediler dile forumu ayağa kaldırcan.Askerin amacı ne peki ülkeyi yırtmak mı askerin ne haddine siyasete bulaşmak?
bu ülke 10 yılda bi darbe yiye yiye hep geriye gitti.Bugün darbeye taviz verilmemeye çalışılıyor ama sizin kafanız bunu almıyor.Bizim halkımız askerin ne olduğunu bilir neolursa olsun o asker onun gözünde hiçbir zaman düşmez.Ta ki içindeki, bazı şerefsizlerin darbeleri, işbirlikçilerine uzattığı belgeleri duyana kadar.Senin kafanda asker milletin gözünden düşecek var.Oysa bu millet 1 şehidi için sokaklara dökülüp şehitler ölmez vatan bölünmez demiyor mu?.Bu mesajına teşekkür edenler utansınlar da teşekkür ettikleri mesajlara bi baksınlar...

Siz istiyorsunuzki ordu güçsüz olsun

Bizde emellerimize kavuşalım

Ancak hayal kurarsınız

Sizin hayalleriniz biter ordu başlar

Ulu Önder Atatürkün kurduğu ordu sizi aşar be gülüm

Siz istiyorsunuzki ordu güçsüz olsun

Bizde emellerimize kavuşalım

Ancak hayal kurarsınız

Sizin hayalleriniz biter ordu başlar

Ulu Önder Atatürkün kurduğu ordu sizi aşar be gülüm

Bizim ne istediğimizi bizden ve bizi anlayandan başka kimse bilemez hele senin gibiler hiç bilemez..
Evet hayal kuruyoruz.Sizin kuramadığınız hayalleri kurup gerçekleştirmeye çalışıyoruz.Çetelerden hortumculardan kurtarılmış bi ülke...Sizden gibi akıllardan kurtarılmış bi ülke hayal ediyoruz.ve imkansız değil bu.Cahil nesil yetiştirmeyeceğiz.

Yine ataürk ü soktun araya ..Eğer atatürk ordusunun içinde böyle insanlar olacaksa istemem öyle orduyu.

Cümlenin 2. kelimesi yani kötü söz sahibine aittir

Senin gibi adama cevap verip banlanmaya değmez

Banlanmak için bile düzgün bir adama cevap vermek lazım, ağzı bozuk birine değil

bunlar kendi gibi düşünmeyen herkese sövmeyi marifet zannederler. bunlara selam bile vermeye değmez. demokrasi derler ama hitler gibi faşist lere bile on basarlar faşistlikte.

atatürk olmasa kimin arkasına saklancaktın merak ediyorum.Her pis işte Atatürk ü kullanmayı iyi beceriyosunuz,bu işte eğitim alıyon heralde..Çamur at saklan,çamur at saklan,bir zamana kadar tabikide.Gün geldi alayınızı sobeleyecekler=)

Atatürk biziz zaten, insan hiç kendi kendinden saklanabilirmi :)

Herkes karşısındakini kendi gibi sanırmış söyle bakalım Atatürkün ardına saklandığımızı sandığına göre sen kimin ardına saklanıyorsun?

Atatürk ilke inklaplarına bağlı kalacağına namus yemini ederek Atatürkün arkasına saklanıp ettiği yemine sadık kalamayanlar için ne diyorsun? Namussuzlar diyebiliyormusun çıkın Atatürkün arkasından..... ettiğiniz yemine sadık değilsiniz aşşağılıklar diyebiliyormusun?

Sen namus yemini verdiğin zaman bu yemini önemsemiyormusun? Önemsiyorsan sözlerinde durmayanlar kim oluyor sakın Atatürkün ardına saklanıp iktidar etmiş olanlar olmasın?

Geri