bilgisayarim kasiyo

abuzer4

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bundan 1 sene önce ide 200 hard diskim we 512 rem wardi sonra 320 gb sata 2 hardisk we 1 gb rem aldim ide yi cikardim bu arada ekran kartim geforce 6600 178 forceware ,,kurulu remlerde ddr400 (dd2 eski kotü ama dd2 üc kati fiyati war)
yaklasik 2 hafta önce farcry2 kurdum yaklasik 3 saatlik oynama sonunda bilgisayar bir anda kasmaya basladi sesler kesik kesik geliyodu oyundan ciktim we kasma hala dewam ediyodu
format atana kadar kasdi hep bilgisayar 4 kes format attim oyunu krudum yaklasik 3 -4 satt oynadikdan sonra gene kasmaya basliyo we format atana kadar gitmiyo cpu en yuksekde kullaniyo kasarken

yaradim pls kaspersky 7 tarama yaptirtim cclener we xp tools la regret temizleme yaptim hardiske toptan format attim genede farcry 2 kurdukdan sonra 3 -4 sattlık oynamadan sonra kasmaya basliyo sonra butum islemlerde kasiyo(farcry oynarken ilk baslarda hic kasmiyo 4. sattin sonunda bi anda kasmaya basliyo)

format at yada wirüs taramasi yada trojen taramasi disinda bi çözümü olan warsa solesin pls
NOT daha önce IRC win32/defir a wirüsü cikti sadece winrar dosyalarina yerlesen tek tek hepsini kasperle temizledim

2 hardDiskin Varsa Her Seferinde Kurduğuna Kurma Windows diğerine kur hardiskle alakalı olabilir bide işlemci ekran kartlarının ısılarına bak derim onlarlada ilgili bir şey olablir çok ısınmadan ötürü yada oyunda sorun var :D

tek hardisk takılı 320 gb sata2 wede cpu ısindi diyelim bilgisayari kapattip 8 saat sonra acinca ısının dusmesı buna baglı olarak da kasmanın gitmesi lazim fakat bu kasmaya bi yakalanirsam bidaha formata kadar gitmiyo

aslinda bi çözüm biliyom ama onu kullanmak istemiyom bilgisayara tekrar format attikdan sonra oyunu kurup arkasina oyunu acmadan depp fereze kurarım oyunu deep on konumuna getırdıkden sonra oynarım ne zaman kasmaya baslarsa oyun kayıtlarıı yedekleyıp bılgısayarı tekrar kapoatip acarim fakat bu en son çözüm

acikcasi aklima bir kac durum geliyor;
1-virus kendini yenileyebilir,
2-crack dosyasi sorunlu olabilir
3-verilen oyun arsiv dosyasi viruslu olabilir
4-ram' lar problemli olabilir, cakisma vs, veri yolarinda problem olusturabilir, 512' ligi cikartip dene derim

kolay gelsin

beyler ben nasil yapti anlamadim ama babam düzeltmis, galiba sorun oyundan dogan zorla yuzunden meydena gelan cakısmadan etkilenip C\Pagefile.sys we system32\taskrnl.exe sistem dosyalarinda hasar olusmus o bi sekilde bu hasari düzeltmis

yaw gene oldu ntoskrnl dosyasıyla alakali bi kasma war ama düzeltemiyom

Geri