bilgisayardan iyi anlıyanlar içeri lütfen...

techno_

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben farklı bir işletim sisteminde format atçakdım f2 le açılan diyer arkadaşlarımız biliyordur bilmeyenler için söledim formt cd takıyorum kur yükleniyor diyor tam sürücüleri seçcekdim kur sürücü bulamıyor diyo bunu bilen arkadaşlar varsa lütfen ne olur sölesin yada msn adresimi ekleyip sölesin ne olur yardımınız gerekli dare-devil.falcon@....... gerisini sizde biliyorsunuz lütfen yardım..şimdiden teşekkür ederim

hdd satadır ondan görmüyor olabilir f2 ile biosa gr advanced setupdan ide controller yap orda raıd olan seçeneği ide ye çevir tekrar kurulum yap işini halledicektir

arkadaşlar ben farklı bir işletim sisteminde format atçakdım f2 le açılan diyer arkadaşlarımız biliyordur bilmeyenler için söledim formt cd takıyorum kur yükleniyor diyor tam sürücüleri seçcekdim kur sürücü bulamıyor diyo bunu bilen arkadaşlar varsa lütfen ne olur sölesin yada msn adresimi ekleyip sölesin ne olur yardımınız gerekli dare-devil.falcon@....... gerisini sizde biliyorsunuz lütfen yardım..şimdiden teşekkür ederim

Hardiskin sata dır buyuk ihtimal ondan kaynaklanarak hdd ni görmez bunu biostan ayarlarınıda HDD ayarını IDE olarka gösterme olucak onu osekilde ayarlarsan kesinlikle sorununu cözülecektir kolay gel e şimdiden

hdd sata ondan disketle hdd sata driver kur önce sonra dene kuru

msn adresi vermek yasak die biliorum formatını attıktan sonra gshot kur sorunun kalmaz en iyisi o formata son

slm

arkadasim aynisi bendede olmustu kac sefer denedimse format atmayi aynen sendeki hatayi verdi ve sonuc biostan ayarlari degismis ayni bilgisayar la karsilastirarak biosu tekrar ayarladim ve düzeldi sanada aynisini tavsiye ederim ve HDD bozulmustur diye yenisini taktim ama yine ayni hatayi verdi sen bios ayarlarini bilmiyorsan bilen bir arkadasin yardimci olur insallah saygilar cacibey.

Geri