bilgisayardaki mail şifrelerini görün

Pit10

Forumun Fırlaması
Reaction score
0
aşşağıdaki programı indirin ve sacede üzerine tıklayın .o bilgisayarda kim msn ye girmişse o kişilerin mail adres ve şifrelerini gösteriyo. çoğu zaamn mynet ve ıcq larıda gösteriyo. net cafeler için süper bişe.
http://rapidshare.de/files/1266840/Messenpass.zip.html

ama sadece günlük şifreleri demeyi unutmuşsun

eline sağlık

ama daha önce verildi:D

ewet demeyi unutmuşum tşkürler

hoşbuldum!!
arkadaşım sitede yeni olduğum için verilenlerden fazla haberim yok!!

arama yaparak araştırabilirsin. Ayrıca proğram sadece askıda kalan msn şifrelerini verir. Yani messengeri açan kişinin şifremi hatırla seçeneğini işaretlemiş olması gerekir. Aksi takdirde hiç bir msn şifresini göstermez.

abi adami dovmediginiz kalmiş ya yeniyim diyo biraz sakin

Beyler üslübunuza fikkat edin lütfen...Arkadaş sadece paylaşmak istemiş ve gayet doğal bir olay zamanla öğrenecek sonuçta yeni arkadaşımız
Pit 10 Ellerine sağlık arkadaşım aynı hız devamını bekliyorum

walla ben sert çıkmadım hatta daha önce verildi dedim die imla işaretleri felan yapmış mesajında yalan söyleyip verilmedi mi deseydim :D

abi ben saten sizlere yeniyim demiştim deilmi_?? dün kayıt oldum bugun akşam açtım siteyi alla alla!!!
sanada tşkürler ramizaahfb kardeş...
bişey yapıyım dedim burnumdan geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

pit10' Alıntı:
abi ben saten sizlere yeniyim demiştim deilmi_?? dün kayıt oldum bugun akşam açtım siteyi alla alla!!!
sanada tşkürler ramizaahfb kardeş...
bişey yapıyım dedim burnumdan geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
Hoşgeldin arkadaşım.moralin bozulmasın sen paylaşmaya devam et.Zaman geçtikçe zaten sitedeki kuralları sitenin nasıl kullanılması gerektiğini öğreneceksin.Hepimiz yaptık bu hataları sıkma canını...İyi forumlar.

dostlar bu şifreler otomatik kullanıcılar için değil mi ???

uzunefe olm görmedinmi yukarıyı okumadınmı hala hal :)) dermişim::)

hep açtığım proğramlar file not found diyor nedne kardeşler

hasan konunun açılma tarihine ve diğer yorumların ne zaman yazıldığına bakarsan nedenini gayet iyi anlıcaksın

11-07-2005, 01:53 AM son msj

dostum link gitmiş yaa nerden bulucaz bu nu ?? yardımcı olursanız çok sevinirim

paylaşımın İçin SaoL Arkadaşım..!

Geri