Bilgisayara İşte Böyle Giriliyor,Şifre Çalınıyor (Resimli) önemli

çok güzel bi anlatım teşekkür ederim :)
programıda paylaşsan daha bi güzel olucakmış :D

benim anlamadığım burada hangi program kullanılıyor ve bilgisayın kontrolu ele geçiyor. teşekkürler....

bu çok eski bir program. ki burda eksik bilgilerde var. server olusturmayı anlatmamıs arkadas. o yolladıgınız zip li dosyanın icinde resim gibi gözüken exe dosyalarıdır. bunu program üzerinden olusturmak lazım ilk önce. bir arkadas sormus reset atınca gider mi diye. yemi yutan bilgisayar acılır acılmaz senin mail adresine karsı tarafın ip adresi gelir tekrar baglanırsın. işte senin mail adresini ne kadar sürede bir mail gelecegini, felan bütün ayarları server olustururken yaparsın

prorat benzeri bir programdır. proratla da bu programın yaptıgı her işlemi yapabilirsin.

bir arkadas da ip adresi bulmayı anlatmıs yok uzaktan yardımla baglanırsınız demiş bunlarda boş hikaeye en az 5 yıllık hikaye bunlar. o zamanlar oluyodu. simdi o acıklar felan msnden bilgisayarlardan kalktı.piyasadaki trojenler bile artık düzgün calısıyor diyemeyiz. cünkü internet kullanan herkesin bilgisayarı güncelleniyor. bu güncellemelerle de trojen kullanmak imkansız hale geliyor

bilgisayar sürümü sahte olanlar veya olmayanlar otomatik güncelleştirmeleri kapatabilio goçum....

programı ben daha once kullandım sub7 ama onemlı olan yutturabılmek ve ip bulabılmek. ayrcı bu programda daha oncen vırus yemıs kısılerde bulunup tercıhe baglı sıfre konulmamışlarsa onlarada bağlanıla bılıyo. tabı sız ıstersenız de kendı trojen yedırdgınız kısıye şifre koyup engelleeyebılıyorsunuz baskalarını. ama bununda kolayı var koydugunuz sıfreyı kıran bı yamasıda pıyasada mevcut:)

ya bunlar pr.r.t'la yada tur.o.an'le yapılan trojanler sayesinde olabilmektedir.. çok bir numarası yok.. eskiden bu programları kullanarak başarılı olan LAMER BOZUNTULARI vardı.. bu programların arkasına sığınarak iş yapmaya çalışan tipler.. windows defender bile bu programın server bağlantısını engelleyebilir.. adamda kötü bir antivirüs değil adamda herhangi bir antivirüs programı yoktur..

Vaktiyle bu ve buna benzer yığınla program dağıtıldı HackHell de şu aralar gelen yasaklar ve uyarılar kapsamında o programları , yani trojan içerikli yazılımları göremiyoruz.
Ama ben ilgili arkadaşlara şunu açıkca belirteyim.
Şuanki bu ve buna benzer trojan üreten yazılımlar çok sağlıklı olarak çalışmıyor çalışsa bile tek tük o çalışanı bulabilmek de ayrı bir meziyet olsa gerek.
Ayrıca günümüz antivirüsleri oldukça gelişti heleki upgrade halinde olan antivirüslere bu tür trojanların yakalanmaması olanaksız..
Yani şu şekillerde anlatılanlar inanın çok büyük şans işi.
Karşınızdaki adamda çok zayıf antivirüs olacak(veya hiç olmayacak)
ve sizin Programınızın Serveri saglam olacak ?
Nitekim yaptığınız bu iş üstüne bir de yasal olmayacak ?
Hiç mi HİİÇ Uğraşmayın , Merak da etmeyin derim..​

aynen katılıyorum butür programların veri tabanları silindi coğu çalışmıyor çalışan bir program istiyorsanız 200 EURO yu gözden çıkarırsınız...bence butür işlerle uğraşmayın butür programları indiren hacklenmeye mahkumdur resimlerle olmuyo bu işler herşey göründüğü gibi değil 6 yılımı verdim bu işe bence gereksiz o eskidendi pc lere girme şuan sistemler çok güvenli aşmanız zor kolay gelsin...

mrb ben hastanedekı bılgısayarıma evdeyken gırıp ordakı hasta bılgılerıne ulaşarak tezımı yazmak ıstıyorum. her zmn hastanede bu fırsatı bulamıyorum,vaktım olmuyo cunku. hastanedekı bılgıasayara baglanmam ıcın onun sureklı açıkmı olması lazım ve bunun için nasıl bır program kullanıcam? bu sorunun yerı burası dııl belkı ama başka yer bulamadım sorry:) yardımcı olacaklara şimdıden teşekkurler...
not: yaptığım işlem yasaldır,,kesınlıkle yanlış anlaşılmasın..

hocam ben hastanede çalışan bilgi işlem görevlisiyim benimde bazen işlerim oluyor hastaneye bağlanmak zorunda kalıyorum ve bu mümkün

hastanedeki bilgisayara team wiewer yükle ID sini al şifresini belirlediğin birşey yap

sonra eve gelip o ID ile hastaneye bağlan

şöyle bir soru sormuştun bilgisayar sürekli açık kalmak zorundamı cevabım evet açık kalmazsa ulaşamazsın üzgünüm...

Bunu yapan programlar olmakla birlikte bu yöntem de etkilidir. Tabi ki "kurbanın" resme ya da bir dataya tıklaması şartıyla. Ama diğer programlarda tıklma şartı yok! Int açık olsun yeter, PC kapalı olsa da olur...

evet buradan çıkarılan sonuç ne her gönderilen dosyaya sazan gibi atlamamak lazım. başkasının bilgisayarına girmem ama kendi bilgisayarıma da girilmemesi elimden geleni yapıyorum. ama bazı üstadları durdurmak zor kafaya taktıkları bilgisayarlara giriyorlar. bilinen bir söz en güvenilir, girilemeyecek bilgisayar fişi çekik bilgisayardır.

Geri