Bilgisayara İşte Böyle Giriliyor,Şifre Çalınıyor (Resimli) önemli

:clapemeğine saglık .bilgi için sagol bu bize bir kere daha belli ettiki virüs programı sart kulaga küpe olsun..:clap

programın adı nedır yardımcı olursanız cok sevınırım

güzel anlatım olmuş kardeş eline sağlık.Bilmeyenler için çok sağlam bilgiler.

allah rızası ıcın benımle 6senedir evlenmeyen sevgılımın sıfresını kırmakk ısteyen varmı:):)

hallederız bi ara kardesım ama amacını bılmek ıstıyorum

bu arad arpej bunlar fake gercekten gırmek ısteyenler bunlara gerek yok bı msn bı yama ısı cozer sonra arkadasın ıstersen oturdugu apartmana kadar gorebılırsın anca lamer ısı bunlar :sopa:

tüm şifrelerini alıp dımdızlak ortada bırakıcan aslında böyle sapıkları..!! programa gelirsek kullanışı biraz karışık gibi ama çok işe yarayabilir..he tabi zipli dosyayı alıcak birini bulabilirsen

vay be sonucta dosya almazsak olmuyor değilmi
bir sey

yaw kurban avirasını dewre dışı bırakmış biri onu uyarsın :)

eline sağlık arpej qüzel anlatım olmuş sana yakışanda bu :)

Msnden baban bile olsa dosya almıcan,Amtivürüs programını sürekli güncelicen. sağol bilgiler için.

ben bir imzalı fotoğrafını alabilir miiyim :) ellerine sağlık üstadım hakikaten helal olsun sıkı takipcinim artık haberin olsun

hem kolay hem güzelmiş :D. Suçlu kim? Adam.
Peki hırsızın hiçmi suçu yok ehuehuehu :)

sağ altta antivir kapalı durumda durum böyle olunca çokta zor olmaz girmek ayrıca turkojan,prorat vb. programlarla bu iş mümkün gerçekten sağlam bi antivirüs programı olmalı her bilgisayarda.Benim tavsiyem eset smart security 2009 tavsiye ederim kesinlikle.İyi forumlar

Geri