Bilgisayara İşte Böyle Giriliyor,Şifre Çalınıyor (Resimli) önemli

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
Program zararli olduğu için link ve program ismini vermiyorum sadece bilgi amaçlı veriyorum, bu tür işler nasil yapildigina dair bilgimiz olsun ki ona göre davranalim en onemlisi bu tür olaylara maaruz kalmamak için pc mizde saglam antivirüs programları bulundurmaliyiz.

Resimdeki Pc'ye Girmek İsteyen Arkadaş Bayan Kılığında...
Kurban'a Bir Zip Dosyası Yolluyor, Ip'sini Alıp Pc'ye Bağlanıyor...

292p7qc.jpg

Şahıs Bilgisayara Girerken Aynı Zamanda Msn'de Kurbanla Konuşuyor...
Kurban Malesef Antivirüs Kullanmıyor yada Çok Kötü Bir Antivirüs Kullanıyor...

24l4glw.jpg

2ahwkgh.jpg

2zivkn5.jpg

5fmf5d.jpg

Msn'ini Kapatsa Bile Programın WebCam Özelliğini Kullanarak Kurban'ı Kamerasından Görebiliyoruz... Kurban Malesef Farkında Değil, Bizimle İrtibatı Kesmiş Durumda Sanıyor Kendini ama Onu İzleyebiliyoruz. Tabii Bizimle Görşmesede Başka Bir Bayanla Görüştüğünü Anlıyoruz Msn'de.

2ai1vkn.jpg

jj62x2.jpg

Şifre Çalma Bölümüne Geldik. Resimlerde Görüldüğü Gibi Adsl Modem Şifresinden Tutunda Icq Msn Trillan Gigi Tüm Şifreleri 1 Tıklamayla Alıp Txt Olarak Kaydediyoruz. Kurbanın Msn'ine Girildiğinde Birçok Bayan Arkadaşı Olduğu Görülmüş ve Malesef Şifre Çalan Arkadaş Onlarla İrtibata Geçmiş...

e3tap.jpg

1erre9.jpg

Alıntı​

emegine sagLik aßi..

Güzel çalışma olmus eline saglık
Gönderilen zip dosayası açıldıgında işlem başlıyo antivirüs yok veya kötü,
bilgisayara res atılınca devre dışı kalırmı ? yoksa açıldıgında tekrar işlem yaparmı ?

bende protatla giriyorum mevzu aynı vırusu alıcak bı sazan bulmakta iş :D

Emeğine sağlık internetde daha yeni olan arkadaşlar için faydalı bir bilgi.

Hakıkaten Ilgınc . . .tesekkurLer Arpej . . .

acıklama cok guzel sagolasın
mumkunse programı burada paylassan

saol dostum resimde arkadasrta avira var ama tam koruma moduna gecmemiş heralde cunku semsıye kapalıydı

ya sizinki samanlıkta iğne aramak antivirüssüz bir pc ve böle bi sazan tabi bahsi geçen de sadece senaryo olabilir

Güzel çalışma olmus eline saglık
Gönderilen zip dosayası açıldıgında işlem başlıyo antivirüs yok veya kötü,
bilgisayara res atılınca devre dışı kalırmı ? yoksa açıldıgında tekrar işlem yaparmı ?

konu hakkında en ufak bi ibilgim yok belki konuyu inceleyen diğer arkadaslar bi cvp verirler

acıklama cok guzel sagolasın
mumkunse programı burada paylassan

konu alintiidir ismini cismini bende bilmiyorum :melek

yukardaki resimlerdeki ilk görüntüde CIA1.3 dosyası acıldıgını goruyoruz kı daha sonrakı resimlerde kapalı ben buldum o dosyayı ama indirdigim zaman rar hata verıyor exe sini hic acmıyor bılgınıze :)

Geri