yolyardim
New member
Eline sağlık
Teşekkürler
Teşekkürler
abi iyide ya karışımızdaki bir hacker ise ne yapmak lazım
abi iyide ya karışımızdaki bir hacker ise ne yapmak lazım
ya sizinki samanlıkta iğne aramak antivirüssüz bir pc ve böle bi sazan tabi bahsi geçen de sadece senaryo olabilir
güzel anlatım sağol?
nod32 der ve kaçarım![]()
way be bizde bilgisayar kullandığımız sanıyoruz
Demekki neymiş msn den tanımadığımdan dosya kabul etmeyecez
Arkadaşım Arpej açık açık söylemiş ben kullanmıyorum sadece bilgilendirme amaçlı size gösteriyorum diye. Sende halen tutmuş ne diyosun.Sadece biraz araştır bakalım neler görüceksin
Sıra geldi asıl konuya bi çok mesajdan alıntı yapmak istedim ama tek tek uğraşacak vaktim yok isterseniz kısaca bilgilendireyim.
Nette keylogger die aradığınız taktirde bu programlardan bir tanesine ulaşabilirsiniz.
Bu programların asıl amacı şirketler arasında uzaktan yardım içindir.
Ama sağolsun her zamanki gibi bizler amacını saptırarak kullanmayı tercih ediyoruz.
Çalışma mantığına gelince bi arkadaşım yazmış her seferinde işlemi yenilememiz mi gerekiyor diye,kurban olarak seçtiğimiz kişiye dosya görüntüsünde server gönderiyoruz ve gönderdiğimiz server sistem klasörlerinin içine yerleşiyor. bu sayede tek bir defa göndermemiz yeterli oluyor. (Sağlam hazırlanırsa en güçlü av bile yakalayamaz.)
Başka bi arkadaş ta programı ver hemen bende kullanayım demiş bu oyun programı değil ki kur çalıştır diyesin belli bi alt yapı gerekiyor. sabit ıp cypter ikon dosyası gibi.
.rar lı göndrememizin sebebi açıktan gönderdiğimiz taktirde kurban av kullanmasa bile güvenlik duvarına takılıp dosyayı kabul etmeyebilir.
Programın daha fazlasını anlatmam site içeriğine aykırı olduğu için burada kesiyorum ve bu anlattıklarım tamamen bilgilendirme amaçlıdır.
Not: Arkadaşlar tanımadığınız kişilerden asla dosya kabul etmeyin çünkü artık 1 dk içinde hazırlanan bi virüs bile siz alıp açtığınız anda pc nizi uçurabilecek kadar güçlü olabiliyor.
Kullanmadığınız anlarda vebcam+kulaklıklarınızın pc ile bağlantısını kesin. Malum ev hali ve bu programların ses dinleme özelliğide var.
Artık bilişim suçları masası kurulduğunu unutmayalım basit bi msn hacklemenin bile 4 yıl cezası var.
Artık bi teşekkürü hak etmişimdir.
Program zararli olduğu için link ve program ismini vermiyorum sadece bilgi amaçlı veriyorum, bu tür işler nasil yapildigina dair bilgimiz olsun ki ona göre davranalim en onemlisi bu tür olaylara maaruz kalmamak için pc mizde saglam antivirüs programları bulundurmaliyiz.[/IMG]
Alıntı
Son kez Söylüyorum Bu konu tamamen alıntıdır benim ayriyetten yazdigim ekledigim çıkarttigim hiç bir sey yok yok !
bunu konunun altına alıntıdır diyerek te belitmiştim zaten ama bir konunun başından sonuna kadar okuyan kişi sayısı malesef çok az :melek