Bilgisayara İşte Böyle Giriliyor,Şifre Çalınıyor (Resimli) önemli

hakkatten cok gulze sagol arpej paylasimin icin

abi iyide ya karışımızdaki bir hacker ise ne yapmak lazım

Gerçekten Çok Başarılı bir çalışma eline sağlık. Sapıklığın sonu hiçde iyi olmamış.

bu programı nasıl temin edebilirim ?

programı burda paylaşırmısın..çok lazım:S

ben engellendimmi anlamadım :?

arkadaşlar bana böyle bi program lazım benimle paylaşırmısınız cok acil lütfenn

Ne Merak Edin, Ne Uğraşın Derim..

Vaktiyle bu ve buna benzer yığınla program dağıtıldı HackHell de şu aralar gelen yasaklar ve uyarılar kapsamında o programları , yani trojan içerikli yazılımları göremiyoruz.
Ama ben ilgili arkadaşlara şunu açıkca belirteyim.
Şuanki bu ve buna benzer trojan üreten yazılımlar çok sağlıklı olarak çalışmıyor çalışsa bile tek tük o çalışanı bulabilmek de ayrı bir meziyet olsa gerek.
Ayrıca günümüz antivirüsleri oldukça gelişti heleki upgrade halinde olan antivirüslere bu tür trojanların yakalanmaması olanaksız..
Yani şu şekillerde anlatılanlar inanın çok büyük şans işi.
Karşınızdaki adamda çok zayıf antivirüs olacak(veya hiç olmayacak)
ve sizin Programınızın Serveri saglam olacak ?
Nitekim yaptığınız bu iş üstüne bir de yasal olmayacak ?
Hiç mi HİİÇ Uğraşmayın , Merak da etmeyin derim..​

valla helal sana neler varmış ya bizde kendimizi bilgisayar kullanıyo sanıyoz.ama bu ste sayesinde baya bişeler öğrendik hepinizin ellerine sağlık.

Saol usta çok yararlı bilgiler.Hatun düşürücem derken havaya gelmek istemeyenler için güsel bi anlatım olmuş:D

ya sizinki samanlıkta iğne aramak antivirüssüz bir pc ve böle bi sazan tabi bahsi geçen de sadece senaryo olabilir

güzel anlatım sağol?

nod32 der ve kaçarım :)

şimdi şu şekilde kısaca söleyim nod32 kis2009 avsat vs vs diyerek sadece ordaki adam gibi monitörün arkasına kaçabilirsin ondada cam açar gene yakalar elin oğlu:durdurun

av kullanmanız yada kurban bulmak için av kullanmayan birini bulmak 2002 li yıllarda kaldı:goz: bu tür rat yazılımları av den kaçırmanın yüzlerce yolu vardır bir server sadece 5 sn de a dan z ye tüm av lerden kaçabilir (yanbi tanınmaz olabilir)

way be bizde bilgisayar kullandığımız sanıyoruz
Demekki neymiş msn den tanımadığımdan dosya kabul etmeyecez

msn den sadece dosya değil kimseden link almaman gerekir sana oto download linki vermiş olabilir yada bilmediğin sitelere girmeyecen exploid ile sen konu okurken yada video yu izlerken sana server ı yükleyebilirler

Arkadaşım Arpej açık açık söylemiş ben kullanmıyorum sadece bilgilendirme amaçlı size gösteriyorum diye. Sende halen tutmuş ne diyosun.Sadece biraz araştır bakalım neler görüceksin ;)

Sıra geldi asıl konuya bi çok mesajdan alıntı yapmak istedim ama tek tek uğraşacak vaktim yok isterseniz kısaca bilgilendireyim.
Nette keylogger die aradığınız taktirde bu programlardan bir tanesine ulaşabilirsiniz.
Bu programların asıl amacı şirketler arasında uzaktan yardım içindir.
Ama sağolsun her zamanki gibi bizler amacını saptırarak kullanmayı tercih ediyoruz. :(
Çalışma mantığına gelince bi arkadaşım yazmış her seferinde işlemi yenilememiz mi gerekiyor diye,kurban olarak seçtiğimiz kişiye dosya görüntüsünde server gönderiyoruz ve gönderdiğimiz server sistem klasörlerinin içine yerleşiyor. bu sayede tek bir defa göndermemiz yeterli oluyor. (Sağlam hazırlanırsa en güçlü av bile yakalayamaz.)
Başka bi arkadaş ta programı ver hemen bende kullanayım demiş bu oyun programı değil ki kur çalıştır diyesin belli bi alt yapı gerekiyor. sabit ıp cypter ikon dosyası gibi.

.rar lı göndrememizin sebebi açıktan gönderdiğimiz taktirde kurban av kullanmasa bile güvenlik duvarına takılıp dosyayı kabul etmeyebilir.
Programın daha fazlasını anlatmam site içeriğine aykırı olduğu için burada kesiyorum ve bu anlattıklarım tamamen bilgilendirme amaçlıdır.

Not: Arkadaşlar tanımadığınız kişilerden asla dosya kabul etmeyin çünkü artık 1 dk içinde hazırlanan bi virüs bile siz alıp açtığınız anda pc nizi uçurabilecek kadar güçlü olabiliyor.
Kullanmadığınız anlarda vebcam+kulaklıklarınızın pc ile bağlantısını kesin. Malum ev hali ve bu programların ses dinleme özelliğide var.

Artık bilişim suçları masası kurulduğunu unutmayalım basit bi msn hacklemenin bile 4 yıl cezası var.

Artık bi teşekkürü hak etmişimdir.

bu kadar kısa sürede bu kadar ilerleme helal olsun kardeşim seni tebrik ediyorum:clap

Program zararli olduğu için link ve program ismini vermiyorum sadece bilgi amaçlı veriyorum, bu tür işler nasil yapildigina dair bilgimiz olsun ki ona göre davranalim en onemlisi bu tür olaylara maaruz kalmamak için pc mizde saglam antivirüs programları bulundurmaliyiz.[/IMG]

Alıntı​

bunud dediğine göre arpej ya sen bu programı biliyor ama kullanmıyorsun ya da inceliklerini tam bilmiyorsun zaten anlatımda kullanılan program bilmiyenler için şöle bir örnekleme yapayım win xp sp 1 gibi hatta ondan da daha eski ve kuyllanışsız bişey sağlam veya arızalı av kullanmanız bişey ifade etmez pc ye giren adam işi biliyosa gene girer ama sen av ni full güncel tutarsan adam girdiktan belki 1 ay sonra haberin olabilir çünki av lerden kaçırırken kullandığı pro ortalama 1 ay sonra yakalanabilir hoş benimki 4 aydır yakalanmıyo:durdurun

Son kez Söylüyorum Bu konu tamamen alıntıdır benim ayriyetten yazdigim ekledigim çıkarttigim hiç bir sey yok yok !

bunu konunun altına alıntıdır diyerek te belitmiştim zaten ama bir konunun başından sonuna kadar okuyan kişi sayısı malesef çok az :melek

Tşkler güzeL paylaşım kullanılan prgramın adını öğrenebiliyimrz?

abi nesin sen böyle yaaa bak bunu öğrendiğim iyi oldu ama yinede seninle başa çıkılmaz sanırım veya senin gibilerle tabi benim gibi bilgisayar bilgisi zayıf olan insanlar anlamaz bunu dikkatli olmakta fayda var ama sen iyi olmasan paylaşmazsın bunları bide bunu kötü amaçlar için kullananlardan korkmak lazım esas önemlisi bu

Son kez Söylüyorum Bu konu tamamen alıntıdır benim ayriyetten yazdigim ekledigim çıkarttigim hiç bir sey yok yok !

bunu konunun altına alıntıdır diyerek te belitmiştim zaten ama bir konunun başından sonuna kadar okuyan kişi sayısı malesef çok az :melek

Bence sen büyük değil kocaman punto larla yaz o zaman dikkat çeker. :victory

hakıkaten harika, cok yararlı olmus saolasın ;)

Geri