Hardy
KroNiqDepR3s!F
- Reaction score
- 0
Öğretmenlikde iyi Şölü Düşünün Tatil olanağınız Çok Fazla.Ve Meslek Lisesinde öğretmenseniz Bide aldığınız Maaş Mühendisinkine Yaklasıyor
Ben erzurum atatürk ünisi bilg. öğrt. 1. sınıftan bırakıp şu anda 3 aylık polis olan biriyim üniyi bırakmamın sebebi gerçekten hem külfetli hemde gelcekte önümü göremem ben yan dal olarak mühendisliği alıcaktım birde ama etrafımda bu bölümde olup 8 yıldır bocalayıp bi türlü bişeler elde edememişleri görünce gerçekten korktum neden polislik peki dersen bilgisayara bu meslek kadar önem veren bi meslek varmı bilmiyorum ama gerçekten bilgisayarın iyi ise hep el üstünde tutulursun hem bu meslekte üni okumana da izin veriyolar mesela mesleğe başalarken üniye girersin bu bölümlerden birini kazanırsın hangi şehirde olursa olsun seni oraya gönderirler hem okursun hemde rahat çalıştırıyolar üniye gidenleri en güzelide maaşın güzel şu anda 1800 lira maaşım var kesintilerle bu kadar, artıcak tabiki inşallah ama öğretmenlerin maaşı balli mühendislik için kesein dilde istiyolar ama yinede sen bilirsin