Bilgisayar Mühendisliği mi Öğretmenliği Mi Yoksa Polis mi ??

Sizce Hangisi ??

• Kullanılan toplam oy
    91

ReddeviL10

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar tercih yapacak arkadaşlar içinde yararlı olur.Ucu açık bir soru siz olsaydınız nasıl bir seçim yapardınız ?? Ben öğretmenlik ile mühendislik arasında kaldım .. :terCocuk:

Bilgisayar ile geçmişi olmayan bilgisayardan anlamayan adam seçmesin o bölümleride gerisi mühim değil =)

yok mu başka yorumlarını bizimle paylaşacak ???

Öğretmen olana kadar mühendis olurum daha iyi. Mühendis maaşları öğretmenden kat kat fazla..

aklın varsa polis olursun babam ların şubede işsizlikten bir sürü bilgisayar mühendisi var.

hayat senin hayatin sececegin meslek senin meslegin olacak inan cok sinir oluyorum boyle soranlara biz senden daha mi iyi bilecegiz nasil mutlu olacagini?

mühendislik tabiki. iş bulma derdin diğerlerinde daha az. bak polis şubesinde bile çalışabiliyolarmış

bilg.öğretmenliği mühendisliğe göre ömür boyu daha rahattır .İşsizlik sorunu mühendislikte ve öğretmenliktede yaşamazsın.

bence hiçbiri neden mi
şu an Tıp fakültesi bir numara
bilgisayar müh. gidecek puanı aldıysan tıpa git daha iyi

Bilgisayar Mühendisliiği son sınıf öğrencisi olarak tavsiye ediyorum ... iişsizliktende o kadar korkma..
İş şahıslarda bitiyor..Sen iyi olduktan havada kapılırsın

mühendisliği bende istiorum ama bi garantide değilsin özel sektör.Kıl birisi çıktığında karşıma düşün nelr olur. :)

Devlet düşünebilirsin... ama ondada belli bir maaşa bağlı kalmayı kim ister?...Hem biraz katlanırsın..Zaten 5 sene çalıştın mı sen insanları sıkmaya başlarsın :D ..Onlar senden korkar :D

mühendislikte aklıma takılan bir nokta war.Şimdi mühendisliği bitirdin ama sonunda askerlik war.Askere gittiğinde zaten işten çıkartılırsın.geldiğinde iş bulma garantin ne kadar ?Az da olsa unutacağın bazı bilgiler olacak.Günceli takip edemeyeceksin.O zman ne olacak ?Yada bu askerlik açığını kapatacak birşey war mı ?

Nasiyat Verneyeceğim Nasiyat Verirsem Tutulmaz.
Öneri :Sizin Hangi Dala Yatkın olduğunuzu öğrenin Başarı için Kafanızın Yatmadığı Meslekte Başarı olmaz.
Bilgisayar Yüksek Mühendisi Tanıyorum İnanın Şu Forumdakiler Kadar Bişey Bilmiyor.
Şimdi Bu arkadaş Nasıl Başarılı olur.
Hangi Firmaya gitse Bilgi olmadan Beceri olmadan Başarı sağlanamaz.
Okuyan ve Tercih Yapacak Kardeşlerimize Söylüyorum önce araştır çok çalış Başarı sağla.
Kendine Bu adam Müthiş Türk Dedirt ....

Nasiyat Verneyeceğim Nasiyat Verirsem Tutulmaz.
Öneri :Sizin Hangi Dala Yatkın olduğunuzu öğrenin Başarı için Kafanızın Yatmadığı Meslekte Başarı olmaz.
Bilgisayar Yüksek Mühendisi Tanıyorum İnanın Şu Forumdakiler Kadar Bişey Bilmiyor.
Şimdi Bu arkadaş Nasıl Başarılı olur.
Hangi Firmaya gitse Bilgi olmadan Beceri olmadan Başarı sağlanamaz.
Okuyan ve Tercih Yapacak Kardeşlerimize Söylüyorum önce araştır çok çalış Başarı sağla.
Kendine Bu adam Müthiş Türk Dedirt ....

Haklısın herşey için tecrübe gerekli.Bilgi birikimi gerekli.Yorumun için teşekkür ederim :)

Geri