Bilgisayar Ekranı Kapanıyor

S0CR@T€S

New member
Reaction score
0
Knighhtayken belli bir süre sonra pc ekranı kapanıyor ısıgı yanıp sönüyor reset atmak zorunda kalıyorum neden kaynaklanıyordur bu

Görüntü ayarlarından ekran yenileme hızlarıyla oynadınmı ?
60hz destekli ekranlarda 75hz ve üstünü seçersen ekranın açıldıktan bir süre sonra kapanır,
bir kontrol et derim

Görüntü ayarlarından ekran yenileme hızlarıyla oynadınmı ?
60hz destekli ekranlarda 75hz ve üstünü seçersen ekranın açıldıktan bir süre sonra kapanır,
bir kontrol et derim

gerekli cevabı vermiş sen bi bak:saskin

ekran kartın pasif blok sğutucuya sahipse ısınıyor olabilir..

monitöründe problem vardır aklıma başka bişi gelmiyo bnm eskisinde oluydu yeni aldım dzeldi

senın işlemcin çok ısındığı için makine kendini kapıyordur işlemcinin fanını kontrol et olmadı içine bir tene fan tak yalnız fan içeri doğru uflemesini sağla sorunun çözülecektir

uyku moduna geçiyor olabilir makina, belki knight'ta pazar açıp bırakıyorsundur:)

denetim masasından güç ayarlarına girip monitorun, sabit diskin vs kapanma sürelerini incele..

ayrıca ekran koruyucu süresini de uzat..

uyku moduna geçiyor olabilir makina, belki knight'ta pazar açıp bırakıyorsundur:)

denetim masasından güç ayarlarına girip monitorun, sabit diskin vs kapanma sürelerini incele..

ayrıca ekran koruyucu süresini de uzat..

alakası olduğunu sanmıyorum :D:D:DD:DD:D:D:D:D:

alakası olduğunu sanmıyorum :D:D:DD:DD:D:D:D:D:

ben de makinanının ısınıp da kapandığını sanmıyorum.. çünkü kasa açık fakat monitör kapanıyormuş arkadaşın dediğine göre..

monitör ısınıp da kapanıyor deseydin daha mantıklı olabilirdi..

Geri