Bilgisayar alacam yardım edermisiniz??

bochi

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben laptop almayı düşünüyorum.Sadece internete girecem hdd kapasitesi veya ekran kartı felan önemli değil ama sessiz bir bilgisayar istiyorum.Sessiz olsun yeter yani.Böyle tavsiye edebileceğiniz bir bilgisayar var mı?

Hiç sessiz bilgisayarı olan yok mu ?

şimdi bu sessizlik durumu görecelidir bence..

ben benim laptopum acer'a da sessiz diyebilirim ama belki daha da sessizi vardır:)

yalnız asus'ların bu sessizlik konusunda bir üstünlüğü olduğunu duymuştum, onlar üstüne yoğunlaşmanı önerebilirim..

sony, asus ve toshiba markalarını bi araştır derim. Mümkünse çalışan hallerini gör. Arkadaşımın dediği gibi bize göre sessiz olan notebook sana sessiz gelmeyebilir.

T8100-8200-8300 işlemcili olanları tavsiye ediyorum.daha az ısınıyorlar,daha az enerji tüketiyorlar dolayısıyla hem sessizlik hemde bataryası daha fazla gidiyor.marka tercihi sana kalsın...

Kardeş Toshıbanın Bi LEttopunu Gördüm Boş olursam Bende Alıcagım Virus Geçirmiyormuş Bu Zamana KAdar Tanımlı Tüm Virusler Bilgisinde Var Ve sana Sormadan Kendi TEmizliyormuş Ayrıca Format atmak için cd yede gerek yok Kendi Hafızasında Windows Vista varmış Ve f11 e Bastıgında Kendi Drıverini Kendi Yüklüyormuş anlıcan Deli Bişi Ses Konusundada Geliştirilmiş Sogutma Sistemi varmış Fan Degil sogutucu Tarzında Fiyatıda Biraz :D Ellerinden Öper Heralde Tahmini Bildigim En Düşük Kapasiteli serisi 1 GB Rem 1 gb paylaşımlı ekran kartı Kendi ekranında Olan 5 Megapiksel camera + mikrofon daha bir sürü özellik işte modelini bilmiyorum cok anlamam ama toshıbanın virus geçirmeyen lettopu dedigin zaman bulursun galiba Şimdiden Hayırlı olsun LEttopun

ben acer 5570 z kullanıyorum.aynen senin gibi düşünüp aldım.fiyatı uygun. kullanmadığımız teknelojiye para veriyoz zaten hep.
ha ama sessizlik farklı tabi benim bi şikayetim yok.

ama asus ları da çok methettilerrr....

Teşekkürler arkadaşlar ben biraz asus a yöneleyim o zaman bıktım bendeki laptop ın fan sesinden...

Son olarak birşey sorayım.Bu ses konusunun amd veya intel olması ile bir alakası var mı?

Kardeş Toshıbanın Bi LEttopunu Gördüm Boş olursam Bende Alıcagım Virus Geçirmiyormuş Bu Zamana KAdar Tanımlı Tüm Virusler Bilgisinde Var Ve sana Sormadan Kendi TEmizliyormuş Ayrıca Format atmak için cd yede gerek yok Kendi Hafızasında Windows Vista varmış Ve f11 e Bastıgında Kendi Drıverini Kendi Yüklüyormuş anlıcan Deli Bişi Ses Konusundada Geliştirilmiş Sogutma Sistemi varmış Fan Degil sogutucu Tarzında Fiyatıda Biraz :D Ellerinden Öper Heralde Tahmini Bildigim En Düşük Kapasiteli serisi 1 GB Rem 1 gb paylaşımlı ekran kartı Kendi ekranında Olan 5 Megapiksel camera + mikrofon daha bir sürü özellik işte modelini bilmiyorum cok anlamam ama toshıbanın virus geçirmeyen lettopu dedigin zaman bulursun galiba Şimdiden Hayırlı olsun LEttopun

sen bunu nerde okudun kardes kaynak belırtırmısın
sen hıc 1 gb rami olan ve ayrıca 1 gb paylasımlı ekran kartı olan bılgısayar duydunmu mıllete adam gıbı yardımcı olun yada bos geyıkler yapmayın yaa
hackheLL kalıtelı bı forum ve bence kalıteyı dusurmeyın

bu arada tavsıyem DELL INSPIRON kardesım eger bıraz daha ucuz dersende ASUS derım...

arkadasım asus kullanıorum gayet sessiz kasası falan da sağlam güzel tavsiye ederim

sen bunu nerde okudun kardes kaynak belırtırmısın
sen hıc 1 gb rami olan ve ayrıca 1 gb paylasımlı ekran kartı olan bılgısayar duydunmu mıllete adam gıbı yardımcı olun yada bos geyıkler yapmayın yaa
hackheLL kalıtelı bı forum ve bence kalıteyı dusurmeyın

bu arada tavsıyem DELL INSPIRON kardesım eger bıraz daha ucuz dersende ASUS derım...

Senin gibiler Varken Yaw her ..... atılıyosunuz arkadaşım Gördüm Duydum Katalogunda Okudum Geyik Deil Ayrıca 1 Gb Ekran Kartı OLan Bilgisayar sen duymadıysan Ne Mutlu Sana Bana Kaliteden Bahsediyorsun Ayrıca Konuyu Acan arkadaşım bana Teşekkür de Etmiş Ve Tek diyecem Laf Elalemin............................ :clap

arkadaş 1gb paylaşımlı ekran kartı demiş, yani paylaşımsız 256dır, 1gb ram'le de uyumludur, bunda bir sıkıntı yok.. arkadaşın konusunu dağıtmayalım lütfen..

amd her zaman için intel'e göre daha güçlü bir işlemci olmuştur, bu nedenle soğutmasının da daha iyi olması gerekir.. intel işlemcili bir laptop, amd'liye göre daha sessiz olacaktır kısacası..

lap-top lar uzun süre çalışınca fanlar zorladığı için ses artabilir =)

arkadaş 1gb paylaşımlı ekran kartı demiş, yani paylaşımsız 256dır, 1gb ram'le de uyumludur, bunda bir sıkıntı yok.. arkadaşın konusunu dağıtmayalım lütfen..

amd her zaman için intel'e göre daha güçlü bir işlemci olmuştur, bu nedenle soğutmasının da daha iyi olması gerekir.. intel işlemcili bir laptop, amd'liye göre daha sessiz olacaktır kısacası..

Allah Razı Olsun İnşallah anlar arkadaş Bide Casperın Nirvana sıda güzel diyorlar onun katalogunu bi oku

bak kardes ekran kartın ATİ olsun ram de 2 gb den asagı olmasın harikasın

Geri