Bilgisayar açıldığında şu hatalar çıkıyor

Sh0ck

∂σğαℓ αƒяσ∂ιzуαк
Reaction score
0
Arkadaşlar işte sorun basit ve anlaşılır..Bilgisayarım ilk açıldığında şu hatalar çıkıyor nedenini anlayamadım..yardımlarınızı bekliyorum..

i70568_hata1.JPG

Not:Loader hatası msnle ilgili bi hata olabilir msne de giremiyorum :S

Resim gözükmüyor. Sorun bizde mi acaba.

PaT!€nT;2566262' Alıntı:
Arkadaşlar işte sorun basit ve anlaşılır..Bilgisayarım ilk açıldığında şu hatalar çıkıyor nedenini anlayamadım..yardımlarınızı bekliyorum..

i70568_hata1.JPG

Not:Loader hatası msnle ilgili bi hata olabilir msne de giremiyorum :S

Incorrect System Date Hatası iLe iLgiLi;
Biraz araştırma yaptım internette bu konu hakkında,
Hatanın çözümü:
BaşLat>AyarLar>Denetim Masası'na geLiyoruz
Tarih ve Saat'i çift tıkLıyoruz
Internet Saatine geLip şimdi günceLLeştir diyoruz.

Eğer işe yaramazsa BIOS'taki tarih ve saat ayarını günceLLemeniz gerekecek...

İyi ForumLar ;)

loader.exe, msn discovery'nin kullandığı bir alt programın adı.. sanırım daha önceden discovery yükleyip sonra da silmişsin.. başlangıça hala açılmaya çalışıyor..

regedit'e girip loader.exe şeklinde aratıp bulduğun tüm değerleri silmen sanırım problemi halledecektir..

system date hatası da sanırım bios'tan kaynaklanıyor.. bios'a geçip saat ve tarih ayalarını yaptıktan sonra kaydederek çık, yine aynı hatayı alırsan büyül ihtimal bios pilin bitmiş demektir.. saat ayarlarını saklıyamıyor makina böylece..

Sistem Geri yükLeme Yap oLsun BitSin [BU KADAR BASİT] :)

loader.exe, msn discovery'nin kullandığı bir alt programın adı.. sanırım daha önceden discovery yükleyip sonra da silmişsin.. başlangıça hala açılmaya çalışıyor..

regedit'e girip loader.exe şeklinde aratıp bulduğun tüm değerleri silmen sanırım problemi halledecektir..

system date hatası da sanırım bios'tan kaynaklanıyor.. bios'a geçip saat ve tarih ayalarını yaptıktan sonra kaydederek çık, yine aynı hatayı alırsan büyül ihtimal bios pilin bitmiş demektir.. saat ayarlarını saklıyamıyor makina böylece..

Turk_HaRD; ilgili dosyayı arattım ama pc bulamadı böyle bir dosya :S..benim msn im açılmazken başka bir msn açılıyor üstelik :S kafam girsin böyle işe :mad: :mad:..

bak kardeş loader hatası için...
başlat çalıştır a gir. msconfig yaz enterla. sonrada açılan pencerede üstten en son sekmeyi yani başlangıç ı tıkla. orda bilgisayarın açılırken çalışna programların ismi vardır. loaderı bulu yanındaki tik işaretini kaldır alttan da tamamı seç yeniden başlat bilgisayarını bir daha olader gelmez. eğer loader diye bulamazsan msn discovery diye ara.

tarihi de güncelleştirme şeklinde değilde bilgisayarda sağ altta olan saate çift tıklayıp tarihi bugünkü tarih şeklinde ayarlarsan sorunun çözüleceğini düşünüyorum. güncelleştirmeyle alakası yok bence. olmadı biostan yaparsın. sen normal yolu dene olmazsa bana özel mesajdan ulaş detaylı olarak anlatayım sana.

PaT!€nT;2568332' Alıntı:
Turk_HaRD; ilgili dosyayı arattım ama pc bulamadı böyle bir dosya :S..benim msn im açılmazken başka bir msn açılıyor üstelik :S kafam girsin böyle işe :mad: :mad:..

msn programı açılıyor, ama kendi accountundan giriş yapamıyorsun, başkasınınkinden yapabiliyor musun yani?..

regedit'teki aramanda discovery veya loader.exe ile ilgili herhangi bir anahtar bulamadın demek.. bir de msn'i kaldırıp tekrar yüklemeyi dene..

Evet aynen öyle..şimdi tekrar kurucam...şu date hatasıda biostan mı bi arkadaş internet saatini güncelle filan demiştide :S

loader.exe çoklu oturum açma programı gibi bişidir aynı hata aynen bendede var ama bi türlü kalkmıyor. ama msn açılıyor .msn discovery silince gelmeye basladı

Şu anda msni kaldırıp tekrar yükledim ve girmeyi denedim ama girilmiyor ve hatalar hala çıkıyor yaf =S

Geri