Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pes2009
Fifa2009
Crysis warhead
COD4
NFS undercover ve pro street
rainbow six vegas 2
age 3
counter strike source 2.5
battlefield 2 ve 2142
Pure
Terrorist Takedown 2
COMMAND_AND_CONQUER_GENERALS
Generals.ZERO.HOUR
benim pc de fifa 09 ,pes 09 ,call of duty 5 ,far cry 2 ,fm 09 , tusubasa ,paxon , euro truck similatör ve son olorak abuzittinin maceraları yer alıyor....
fallout 3 red alert 3 pes 2009 metin 2 windows oyunları var sadece ama daha yüklücem. Oyunlarımın toplam sayısını sorarsanız 46 numaralı ayakkabımın kutusuna bile sığmıyor artık 2. kutuya geçecem
ben hepsini yazarsam şuan yüklü olanları okumaktan sıkılırsınız sanırım (calof 4. frycry 2. colin mcray 4 crisis serisi. snaypır elite 2. pes 2009 fifa 2009. euro 2008. fuel for war. beterfiled 2148. hitman 2. street bal2. cosak 2. empaıre 3. age of mtoloji. paraworld. strc ralli. assasien creec. herectik 2. just cause. carbon. pro street. 4x4 ralli. civilatizion 2. lord of regend. spaydırmen 2-3 most wanted. bunlar yüklü olanlardan bazıları 500gb hardiks yetse baya bi yüklerim birazdaha heckhell sağolsun
pro street
most wanted
titan quest immortal throne
knigt online
fifa 2009
pes 2009
counter strike sources
gta vice city
football manager 2008
bunlardan hariç 15 civarında oyun daha var bunlar sevdiklerim
(Bilgisayarım :Core 2 EXTREME İşlemcili 3.06 GHz hızlı, 4 GB Ramli, 1 terabyte GB HDDli, 1024 MB Ekran Kartlı, DVD Duallı, Wirelessli bir bilgisayar kardıramayacağ oyun yok değeri 3.725 ytl pahalı ama zevk)
warcraft 3 frozen throne, red alert2 yuri, rise of nations TaP, age of mythology titans, starcraft, heroes might and magic 3, tzar, underground 2, CoD 2, şimdilik bunlarla idare ediyorum bu aralar dota takılıyorum zaten:durdurun
counter strike 1.7
gta vice city(nostalji olsun xD)
Grand Prix Championship 2
Transformers the game
tibia
Yugioh Power of Chaos:Kaiba The Revenge
Wwe Raw
500 gb hdd var bilgisayarı oyun manyagı yapacagım şu an 11 tane oyun var
fifa 2009
pes 2009
tomb raider underworld
fm 2008
fm 2009
nfs undercover
devil may cry 4
call of duty 5
assassin's creed
far cry 2
crysis 2 defa bitirdim ama hala oynuyorum kopamadım
Word Of Warcraft
Warcraft III Frozen throne
Nox
NeverWinter Nights
Star Wars Jedi
counter strike
rakion
ultima online
Ultima 7 / 8 / 9
Warchess
Diablo 2
Mame emulator
Knight Online
Prince of Persia Warrior Within
2 tane daha kurcam artık hiç sıkılmıycam. Zaten paso oyun değiştirmekten nooblaştım iyice.